To je to što me zanima!

Kontroverzni influencer Andrew Tate došao na Brač: S grupom djevojaka se provodi na jahti

Tate je veoma popularan među mlađom populacijom, koja je činila većinu njegovih pratitelja na društvenim mrežama prije nego mu je zabranjen pristup zbog kontroverznih izjava
Vidi originalni članak

Bivši profesionalni kickboksač i poznati influencer Andrew Tate (35) kojemu su nedavno uklonjeni profili na popularnim društvenim mrežama YouTube, TikTok, Instagram i Facebook zbog mizoginog sadržaja, sada ljetuje u Hrvatskoj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tate je viđen u Splitu, a jedna od njegovih prijateljica s kojom uživa na luksuznoj jahti je na TikToku objavila video u kojemu je prikazano kako se provode na našoj obali. 

@ninavdh_ Day in Croatia ✨ #fyp #croatia🇭🇷 #split #topG #foryou ♬ Tourner Dans Le Vide - Indila

 

Na početku videa se vidi kako su ga oduševljeno dočekali njegovi obožavatelji, koji su uglavnom tinejdžerskog uzrasta. Tate je veoma popularan među mlađom populacijom, koja je činila većinu njegovih pratitelja na društvenim mrežama prije nego mu je zabranjen pristup zbog kontroverznih šovinističkih izjava.

Na videu se vidi kako njegovo društvo, koje se sastoji najviše od žena, uživa na jahti u hladnom šampanjcu i izvrsnoj hrani. Kad se ne zabavlja na jahti s prijateljicama, uživaju u prirodnim ljepotama Hrvatske. 

Andrew je krstario Jadranom i neko duže vrijeme je bio usidren na jednoj od uvala u Milni na otoku Braču, piše Net.hr.

Podsjetimo, U travnju je rumunjska policija, napravila pretres njegove kuće, u Rumunjskoj, u sklopu istrage o trgovini ljudima, za što je bio osumnjičen da je upleten. U pretresu nije pronađeno ništa sumnjivo. 

Nedavno je glasnogovornik tvrtke Meta, koja posjeduje Instagram i Facebook, potvrdio  za NBC News da je tvrtka trajno uklonila Tateove službene profile na društvenim mrežama zbog kršenja pravila tvrtke  koja se odnose na opasne organizacije i pojedince.

INTERNET GA 'MRZI' Kako je bivši kickboksač postao viralan? Andrew Tate zgrozio javnost izjavama o silovanju

 Prije zabrane Tate je imao 4.7 milijuna pratitelja na Instagramu.

Jedna od Tateovih kontroverznih aktivnosti je njegov online tečaj o "modernom stvaranju bogatstva" na vlastitom "Hustlers University", koje je on osnovao.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • sljastrava 08.10.2022.

    Ružan li je.Ala,imaju te ženske apetita.Bljak

  • domi2701 02.09.2022.

    Recite kaj ocete al frajer je faca. Ukinuli su ga sa svih društvenih mreža, a još uvijek je najgledaniji lik na internetu svaki dan. Ovi koji pišu u komentarima da je neradnik nek kažu koje boje je njihov Bugatti

  • Anonimuss 02.09.2022.

    Čim te isključe sa društvenih mreža to je znak da govoriš istinu i da si na pravom putu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare