Obavijesti

Show

Komentari 28

Kako je bivši kickboksač postao viralan? Andrew Tate zgrozio javnost izjavama o silovanju

Kako je bivši kickboksač postao viralan? Andrew Tate zgrozio javnost izjavama o silovanju
7

Žene već jako dugo mijenjaju seks za priliku. Neke su to učinile i nisu zlostavljane... Ako se dovedete u situaciju da budete silovane, morate snositi određenu odgovornost, tvrdi bivši kickboksač

U zadnje vrijeme na društvenim mrežama  bivši profesionalni kickboksač Andrew Tate (35) postao je najprisutnija osoba na internetu, ali i najkontroverznija zbog svojih izjava i istupa. Poduzetnik i kreator sadržaja, vodi online tečaj o "modernom stvaranju bogatstva" na vlastitom "Hustlers University", koje je on osnovao, a zbog šovinističkih izjava mnogi ga prozivaju u svojim objavama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Dugo sam bio švorc. Zaradio sam svoj prvi milijun kada sam imao recimo 27 godina, a onda sam imao 100 milijuna do svoje 31., 32. godine i onda sam nedavno postao trilijunaš - ispričao je nedavno Tate o svom bogatstvu.

Prema Forbesu, Elon Musk vrijedi 250 milijardi dolara (što je gotovo dva bilijuna kuna), a na svijetu nema trilijunaša pa bi to mogla biti samo Tateova pusta želja, dok Essential Sports procjenjuje da njegova neto vrijednost iznosi oko 220 milijuna kuna, piše Indy100.

Iako je imao prilično uspješnu kickboxing karijeru, prvi put je postao poznat izvan sporta kada se pojavio u sezoni Big Brothera 2016. u Velikoj Britaniji, koja je završila pod kontroverznim okolnostima.

Izbačen je iz showa nakon što se na internetu pojavio video na kojem se vidi kako tuče ženu remenom, a on je tada tvrdio da je to bio dio igre uloga na koji je žena u videu pristala te da koristi pojas od filca.

- Izrezali su sav zvuk jer se ona smije u videu. I odrezali su kraj videa gdje ona uzima remen i uzvraća mi udarac dok se oboje smijemo. Kakvo s***e. Bila je 2012. i smijali smo se - pravdao se Andrew, a kasnije je su ga kritizirali nakon komentara o silovanju.

- Seksualno uznemiravanje je odvratno i neoprostivo. Međutim, muškarac koji vas gleda ili vam zviždi ili vas pita za ime nije uznemiravanje. Žene već jako dugo mijenjaju seks za priliku. Neke su to učinile i nisu zlostavljane... Ako se dovedete u situaciju da budete silovane, morate snositi određenu odgovornost - rekao je tada.

Rozy je influencerica koja ima 130.000 pratitelja, surađuje s brendovima, a nije ljudsko biće
Rozy je influencerica koja ima 130.000 pratitelja, surađuje s brendovima, a nije ljudsko biće

Njegov Twitter račun suspendiran je 2017., a tweetovi su kasnije uklonjeni s Twittera. Ali ranije ove godine, Twitter je 'autentificirao' račun zloglasnog kickboksača, koji je već bio zabranjen, pa se čini da ta društvena mreža ignorira vlastita pravila.

Ne postoji niti jedan viralni trenutak ili pojedinačni video koji bi pokazao njegov uspon do viralne slave, već se čini da je to dio većeg zajedničkog napora da se njegovo ime i lice iznesu u javnost.

DJ Steve Aoki peti put pogodio Elu Jerković tortom u glavu
DJ Steve Aoki peti put pogodio Elu Jerković tortom u glavu

Međutim, jedan komentar koji je izazvao veliku pozornost bila je njegova odluka da pozove Jakea Paula na borbu. Tvrdi da je ranije ponudio Paulu oko 22 milijuna kuna da ga pobijedi 2020. godine.