To je to što me zanima!

Korona Graši rastjerala fanove: 'Šokiran je, trebao je na večeru s Đokovićem nakon koncerta...'

Koncert u Zadru trebao mu je biti prvi nakon tri mjeseca izolacije i zato mu se, kažu Grašini prijatelji, iznimno radovao. Jedva je dočekao da mjere oko korona virusa popuste, da može s bendom na pozornicu
Vidi originalni članak

Petar Grašo šokirao se kad su ga organizatori nazvali i rekli da je njegov koncert u Zadru otkazan. Pjevač je u nedjelju velikim koncertom trebao zatvoriti teniski Adria Tour. Nije bio na turniru, na nastup je krenuo iz Splita, a poziv ga je zatekao kod Benkovca.

POGLEDAJTE VIDEO: Korona party u Beogradu

Petar je okrenuo automobil i vratio se u Split. Zadru se nije ni približio. Krugovi bliski pjevaču tvrde da je bio šokiran. Veselio se tom nastupu jer je ljubimac Zadrana još od 1996., kad je započeo karijeru.

NAKON SVIRKE TENISAČIMA Gibo: 'I mene je zateklo žarište, nedavno sam bio na operaciji...'

Njegovi nastupi u Zadru uvijek su euforični, prepuni, zato tamo jako voli doći. Grašo žali što je nastup otkazan i stoga što se trebao upoznati s Novakom Đokovićem.

Prvi tenisač svijeta navodno je izrazio želju da se upozna s Petrom, da nakon svirke zajedno večeraju i druže se. Đoković voli Grašine pjesme i on mu je jedan od omiljenih pjevača.

Koncert u Zadru trebao mu je biti prvi nakon tri mjeseca izolacije i zato mu se, kažu Grašini prijatelji, iznimno radovao. Jedva je dočekao da mjere oko korona virusa popuste, da može s bendom na pozornicu.

VIDEO: EVO KAKO JE POČELO Korona party u Beogradu: Nole gol do pasa, Dimitrov puže po podu, Goran pleše 'limbo dance'

Kao i drugima, i Petru je odgođeno 50-ak nastupa. Svi veći koncerti su otkazani. Grašo je pjevajući vozio za Zadar, nadajući se da će tim nastupom krenuti i drugi, ali korona je opet sve je stavila pod upitnik.

Za upoznavanje s Đokovićem bit će, govore, prilike, a Grašo se nada da će i bugarski tenisač Grigor Dimitrov, koji je na turnir došao pozitivan na korona virus, brzo ozdraviti.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Trump Jong Un 22.06.2020.

    Eto dokaza da ima i koristi a ne samo štete od Corone

  • netko iz 2 mase 22.06.2020.

    aj kod njega u beograd pa žderite

  • šljivar_1 22.06.2020.

    Jedan od meni naj odvratnijih pjevača.. Goei čak i od onog Kenjca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare