To je to što me zanima!

Kovačić svoju Izabel počastio za rođendan: Moja žena stari

Ako Bog da, želio bih postati dobar otac i muž te pošten čovjek, rekao je svojedobno nogometni reprezentativac Kovačić. On i Izabel su se upoznali u sesvetskoj crkvi na misi
Vidi originalni članak

Nogometaš Mateo Kovačić (23) svojoj je supruzi Izabel na društvenoj mreži čestitao 24. rođendan. Na Instagramu je objavio njezinu fotografiju, a u opisu napisao: 'Moja žena stari'. Par se počastio delicijama za večeru, a slavlje je proteklo u romantičnoj atmosferi uz svijeće. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegovi pratitelji poželjeli su Zagrepčanki sve najbolje za rođendan, a zaključili su i da 'možda stari, ali izgleda sve mlađe i bolje'.

Par se vjenčao u crkvi sv. Antuna u Sesvetskim Selima u lipnju, nakon sedam godina veze. U istoj crkvi su se zaljubili na misi gdje je Mateo bio ministrant, a Izabel je pjevala u u župnom zboru Lilium. Zagrepčanka se zbog lijepoga glasa, ali i stasa često isticala među drugim djevojkama, a najviše je voljela pjevati duhovne šansone i psalme.

- Ako Bog da, želio bih postati dobar otac i muž te pošten čovjek - rekao je svojedobno nogometni reprezentativac. 

'ANĐEO' Brižna Izabel Kovačić gušta u čuvanju bebe prijateljice Petre

Među uzvanicima na njihovoj svadbi bili su i Kovačićevi kolege nogometaši, a posebnu pažnju privlačio je suigrač iz Reala, Brazilac Marcelo (29).

Nogometaš je ponosan na svoju djevojku jer je sa sestrom Ivanom pokrenula posao. U Madridu je počela proizvoditi opremu za novorođenčad od ekoloških materijala, a Mateo je za potrebe predstavljanja dječje kolekcije pozirao kao model držeći na ramenima nećakinju svoje zaručnice. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • DajanaSt 20.12.2017.

    Užasno mi je iritantno ovo čestitanje rođendana, imendana, godišnjica preko društvenih mreža bliskim osobama. Isforsirano do daske.

  • Bokeh 20.12.2017.

    Cura je stvarno lijepa, ne razumijem zasto stavlja toliko fasade

  • bihcop 20.12.2017.

    Šta veli Mateo? Želio bi postati pošten čovjek?

Komentiraj...
Vidi sve komentare