To je to što me zanima!

Kraj nakon 42 godine: Zadnji 'Ratovi zvijezda' su prikazani

Među slavnim uzvanicima koji nisu uključeni u film bili su, među ostalim, redatelji Steven Spielberg i Spike Lee te glumica Frances McDormand
Vidi originalni članak

Živopisni droidi i oklopljeni jurišnici rame uz rame s holivudskim zvijezdama i moćnicima uveličali su u ponedjeljak navečer svjetsku premijeru 'Ratova zvijezda: Uspon Skywalkera', devetog i posljednjeg filma iz slavnog znanstveno-fantastičnog serijala. 

Kompanija Disney zatvorila je cijeli blok u središtu Hollywooda kako bi organizirala premijeru nestrpljivo očekivanog filma, koji će za opću publiku u distribuciju u četvrtak. 

Razvodnici su goste na njihova mjesta upućivali laserskim mačevima, među njima i glumce iz filma Daisy Ridley i Marka Hamilla, tepih nije bio crven, nego plav kao nebo, a iznad šatora nalik spremištu svemirskih brodova visjele su replike triju zvjezdanih lovaca.

Glumac Harrison Ford, čiji je lik Han Solo umro u sedmom filmu 'Sila se budi', pridružio se premijeri. Ondje je bio i Adam Driver, koji je u filmu utjelovio viteza Mračne Strane Kyla Rena.

Među slavnim uzvanicima koji nisu uključeni u film bili su, među ostalim, redatelji Steven Spielberg i Spike Lee te glumica Frances McDormand.

'Usponom Skywalkera' završava filmska franšiza koja je u više od 40 godina samo na na blagajnama zaradila 9,2 milijarde dolara. 

Završetak je to priče koja je počela prije 42 godine, 1977., kada je redatelj George Lucas publiku upoznao s mladim junakom Lukeom Skywalkerom i oduševio je metalnim robotima zvanim droidi, rasom visokih, dlakavih ratnika Wokieeja i nizom drugih eklektičnih likova.  Iako ovim filmom završava saga o obitelji Skywalker, Disney i dalje namjerava iskorištavati ovu temu, i od nje odlično zarađivati, novim 'zvjezdanim' serijalom s novim likovima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • VOLBEAT 18.12.2019.

    Šteta što su ga na kraju razvodnili i uništili, serijal moje mladosti..

  • zigzag_2 17.12.2019.

    Stvarno mislite da je kraj :D Pa dok će god biti interesa za tim bit će i nasatavaka.Lova ništa više.Mislite da se netko neće sijetit napravit barem jedan ako ne i triologiju npr o Yodi,njegovoj vrsti,planetu (on je navodno jedini i nitko enzna od kuda je ) pa npr o postanku jedai reda (koji je striji 25 000 godina od prvog nastavka) pa ubacit nekog novog učitelja prije yode koji je njega učio,pa o sithima.....Ima puno nerazjašnjenih situacija u svim nastavcima na koje se može napraviti neki nastavak.

  • 17.12.2019.

    svemu dođe kraj legendarni star wars

Komentiraj...
Vidi sve komentare