To je to što me zanima!

Kraj parnice: Vergara više ne mora brinuti zbog sulude tužbe bivšeg zaručnika Nicka Loeba

Prije nego što su prekinuli, Sofija i Nick dali su zamrznuti dva ženska embrija koja je trebala roditi surogat majka. Loeb je godinama inzistirao da embriji pripadnu njemu jer je htio da se dijete rodi i nakon prekida
Vidi originalni članak

Glumica Sofia Vergara (48) pobijedila je u sudskom sporu s bivšim dečkom Nickom Loebom (45). Sud u Los Angelesu odbio je posljednju žalbu bivšeg zaručnika poznate glumice, u kojoj je tražio da može bez njezine dozvole koristiti zamrznute embrije koje su 'stvorili' u doba dok su još bili zajedno. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, prije nego što su prekinuli, Sofija i Nick dali su zamrznuti dva ženska embrija koja je trebala roditi surogat majka. Loeb je godinama inzistirao da embriji pripadnu njemu jer je htio da se dijete rodi i nakon prekida s glumicom. 

CASUAL STIL Sve traperice Sofie Vergare: Od rupičastih do klasično tamnih

Naime, par je dva zamrznuta oplođena embrija prije sedam godina pohranio u medicinskoj klinici u Kaliforniji. 

Loeb je i ranije izgubio pravnu bitku za skrbništvo nad njihovim zamrznutim embrijima. Žalbeni sud u Louisiani presudio u korist zvijezde 'Moderne obitelji', a njegovu su tužbu su odbili, proglasili ju 'odvratnom' i rekli kako smatraju da ona ismijava pravni sustav Louisiane. 

Pravna saga između bivših zaručnika datira još iz 2015. godine, kada je Loeb prvi put podigao tužbu protiv Sofije. Vergara je potom 2016. godine tužila Loeba i tražila od suda da donese odluku kako svaki njegov pokušaj dobivanja kontrole nad tim embrijima krši ugovor koji su oboje potpisali. 

Dakle, Sofija i Nick su, prije sedam godina kada su zamrznuli embrije, potpisali ugovor s reproduktivnim centrom na Beverly Hillsu, izjavivši da niti jedan od njih ne može koristiti embrije bez međusobnog pristanka.

Par je bio u vezi od 2012. do 2014. godine. 

U studenom 2015. godine Kolumbijka se udala za Joea Manganiella s kojim je i dalje.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare