Show

Komentari 0

Kraj parnice: Vergara više ne mora brinuti zbog sulude tužbe bivšeg zaručnika Nicka Loeba

Kraj parnice: Vergara više ne mora brinuti zbog sulude tužbe bivšeg zaručnika Nicka Loeba

Prije nego što su prekinuli, Sofija i Nick dali su zamrznuti dva ženska embrija koja je trebala roditi surogat majka. Loeb je godinama inzistirao da embriji pripadnu njemu jer je htio da se dijete rodi i nakon prekida

Glumica Sofia Vergara (48) pobijedila je u sudskom sporu s bivšim dečkom Nickom Loebom (45). Sud u Los Angelesu odbio je posljednju žalbu bivšeg zaručnika poznate glumice, u kojoj je tražio da može bez njezine dozvole koristiti zamrznute embrije koje su 'stvorili' u doba dok su još bili zajedno. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Podsjetimo, prije nego što su prekinuli, Sofija i Nick dali su zamrznuti dva ženska embrija koja je trebala roditi surogat majka. Loeb je godinama inzistirao da embriji pripadnu njemu jer je htio da se dijete rodi i nakon prekida s glumicom. 

Naime, par je dva zamrznuta oplođena embrija prije sedam godina pohranio u medicinskoj klinici u Kaliforniji. 

Loeb je i ranije izgubio pravnu bitku za skrbništvo nad njihovim zamrznutim embrijima. Žalbeni sud u Louisiani presudio u korist zvijezde 'Moderne obitelji', a njegovu su tužbu su odbili, proglasili ju 'odvratnom' i rekli kako smatraju da ona ismijava pravni sustav Louisiane. 

Ed O

Pravna saga između bivših zaručnika datira još iz 2015. godine, kada je Loeb prvi put podigao tužbu protiv Sofije. Vergara je potom 2016. godine tužila Loeba i tražila od suda da donese odluku kako svaki njegov pokušaj dobivanja kontrole nad tim embrijima krši ugovor koji su oboje potpisali. 

Dakle, Sofija i Nick su, prije sedam godina kada su zamrznuli embrije, potpisali ugovor s reproduktivnim centrom na Beverly Hillsu, izjavivši da niti jedan od njih ne može koristiti embrije bez međusobnog pristanka.

63rd Annual Primetime Emmy Awards - Press Room - Los Angeles

Par je bio u vezi od 2012. do 2014. godine. 

U studenom 2015. godine Kolumbijka se udala za Joea Manganiella s kojim je i dalje.