To je to što me zanima!

Kraj serije predvidio? Osim Cice pojavio se i 'Đoletov' bijeli zec

U seriji se pojavljuje i mali bijeli zeko kojeg su fanovi serije povezali s preminulim legendarnim kantautorom Đorđem Balaševićem koji je godinama unazad nakon koncerata skupljao plišane zečeve
Vidi originalni članak

Poznata crtana obitelj 'Simpsoni' tijekom godina i godina emitiranja iznijela je neka, poprilično šokantna 'predviđanja'. No gledatelji su u ponedjeljak nakon odgledane posljednja epizoda serije 'Crno-bijeli svijet', sudeći po komentarima, ostali bez teksta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o jednom detalju koji nije promakao brojnim gledateljima, a koji je, u najmanju ruku, neobičan. Na dan kad je preminula legenda hrvatskog nogometa i Dinama, Zlatko Cico Kranjčar, emitirana je posljednja epizoda, a u njoj Ksenija (Jelena Miholjević) prinovu u obitelji zabavlja upravo maskotom Cice.

- Ta scena s Cicinom lutkom je baš nadrealna, cijelo vrijeme samo o njoj razmišljam - samo je jedan od komentara. No tu nije kraj. Gledatelji su primijetili i još jedan detalj.

U seriji se pojavljuje i mali bijeli zeko kojeg su fanovi serije povezali s preminulim legendarnim kantautorom Đorđem Balaševićem koji je godinama unazad nakon koncerata skupljao plišane zečeve.

'CRNO-BIJELI SVIJET' Glumci se opraštaju od serije: Bit će teško, svi smo se zbližili

- A mali bijeli zec? Pokušavam shvatiti je li slučajno upao, možda to ni nisu vezali za Balaševića. Jasno mi je da u ljeto nisu mogli znati da će Cico i Đole umrijeti pred prikazivanje zadnje epizode, ali kakva je to slučajnost - stoji u komentarima. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zaladilo 02.03.2021.

    Kipčića za gradonačelnika i blaženika pa sveca,nikad u životu nijesam viđeo lijepše seri je i nema veze s mozgom.Jedino je lijepša general obiteljski film!

  • 02.03.2021.

    Jesu to Simpsoni?

  • Senilio, The Predsjednik 02.03.2021.

    Bila je u jednoj sceni i kuverta. Predvidjeli su i Bandića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare