Obavijesti

Show

Komentari 15

Glumci se opraštaju od serije: Bit će teško, svi smo se zbližili

Glumci se opraštaju od serije: Bit će teško, svi smo se zbližili
5

Gledatelji se nadaju da će do snimanja pete sezone ipak doći iako je producent Maloča rekao kako je četvrta sezona zadnja. Na društvenim mrežama publika ističe da im je ova serija posebno prirasla srcu

U ponedjeljak je emitirana zadnja epizoda četvrte sezone serije 'Crno-bijeli svijet', zbog čega su gledatelji pisali dirljive poruke na društvenim mrežama. S obzirom na to da je producent Ivan Maloča, šef Interfilma, rekao da se više serija neće snimati, tuga je bila još veća. Ali ne žali samo publika - teško je i glumcima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Izrezane scene 'Crno-bijelog svijeta'

Pokretanje videa ...

Crno-bijeli svijet: Izrezane scene 02:25

- Moguće da je najveća sreća za glumca kad malo poludi pa misli da lik kojeg igra stvarno postoji. Za mene evo je. Uz veliku nadu da ću nekad opet dobiti ovakvu ulogu, ovakve kolege, ovakvu ekipu i prije svega ovakvu publiku (vama je jasno da ove sezone ne bi bilo bez vas, jelda), zatvaram ovo poglavlje. Adio Žungule moj - napisao je Slavko Sobin.

Emotivna je bila i Jelena Miholjević, koja je u seriji utjelovila Kseniju. U razgovoru s njom u više navrata nam je istaknula da će joj biti jako teško kad sve to stane i da svi priželjkuju 5. sezonu, iako je malo vjerojatno da će do nje doći. 

Filip Riđički na svom je Instagramu poručio: 

- Kipo ima dušu djeteta i kretnje dame, beskrajno se skanjuje da priča, čini mu se da ga gitara ne sluša, on bi da ona sama svira. Kipo ima oči tople i vlažne, mi slušamo njegove ploče dok se trudi da ih sve pokaže, umori se i naprosto zaspe. U sobi tajac, sve se mijenja dok Kipo odmara, šale nema. Lord mu skida cipele, rasanjuje se dok ih žnjira, navlačimo kapute po uglovima i ostavljamo ga da sniva... Hvala Kipo. Budi mi dobro. Vidimo se, siguran sam, opet. Hvala za vožnju. Frend si mi zauvijek. 

Hvala na svakoj sekundi ove serije i hvala svima koji su zaslužni za nju - napisala je jedna pratiteljica, a druga dodala: 

Pandemija je diktirala snimanje serije 'Crno-bijeli svijet'...
Pandemija je diktirala snimanje serije 'Crno-bijeli svijet'...

- Sa suzom u oku gledam odjavnu špicu. Nemoj mi reći da je to to, nema pete sezone. Nisam psihički bila spremna na ovaj kraj.