To je to što me zanima!

Kralj Charles i Camilla prisilili su Kate da promijeni ime: 'To su napravili zbog sebičnih razloga'

Da je ostavila ime Catherine, to bi bilo vrlo zbunjujuće pri korištenju šifri ili osobnih monograma članova kraljevske obitelji s obzirom na to da ime troje članova počinje sa slovom 'C', govorili su joj svekar i svekrva
Vidi originalni članak

Ako je to razlog, onda im nisu sve na broju, komentiraju pratitelji nakon što je princ Harry (38) otkrio da je princeza od Walesa, Kate Middleton (41) morala promijeniti ime kad se udala za princa Williama (40). To je bila želja Charlesa (74) i Camille (75), stoji u memoarima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Williamovoj supruzi pravo ime je Catherine, ali svi su je znali kao Kate pa su je svekar i svekrva pritisnuli da promijeni početno slovo imena iz C u K. Razlog je, ističe Harry, to što je previše imena u obitelji počinjalo sa slovom C (Charles, Camilla, Catherine).

Da je ostavila ime Catherine, to bi bilo vrlo zbunjujuće pri korištenju šifri ili osobnih monograma članova kraljevske obitelji s obzirom na to da troje članova ime počinje sa slovom 'C', isticali su sadašnji kralj i kraljica supruga. 

Princ Harry također je u knjizi pričao o tome koliko se njegovu ocu Charlesu sviđala kosa Kate Middleton i znao je pričati o njezinoj dugoj, smeđoj kosi, ističe Daily Mail.  Žene koje su imale minimalno šminke i čija je kosa bila spuštena, sviđale su se Charlesu i pokojnoj kraljici Elizabeti II. Zato je, kaže Harry, Meghan došla raspuštene kose na dan upoznavanja s Charlesom i Camillom.

CURE DETALJI IZ MEMOARA Princ Harry otkrio kako je došlo do svađe između Kate i Meghan

Harryjeva knjiga 'Spare' (Rezerva) izlazi 10. siječnja, a ime je dobila po tome što je Charles rekao princezi Diani nakon drugoj porođaja: Dala si mi nasljednika i 'rezervu', moj je posao završen.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • iskra21 11.02.2023.

    Ps nije promijenila ime. I dalje je Catherine

  • post it 09.01.2023.

    Ako njoj ne smeta promjena slova u imenu, tko si ti da povlačiš to pitanje

  • tea7777 09.01.2023.

    Vidis, mozda on trazi paznju medija, zena mu..nebitno. Meni se vise svidja on od brata, nije ulizica ni on ni zena, radije su pristali odreci se tog sr...od prestolja nego glumit slogu a iza zidina se "klati". Brat i snaha su ulizice caci,macehi pa do nedavno i babi..didi. Citala sam jedan clanak od izvora bliskom obitelji kako je i baba bila vjestica a za javnost glumila sveticu. U biti od onog trena kada je Diana nastradala svatila sam na nista nije slucajno i da su u sve upezljani svi..o macehi da i ne govorim, biti necija ljubavnica i cekati da se obitelj raspadne kako bi uletjela po krunu mi je jadno do bola. Tako da taj decko je najmanje zlo u kakvom zlu zive. Treba to sve ukinut, neka idu radit a ne s koljena na koljeno zivjet na grbaci drugih

Komentiraj...
Vidi sve komentare