To je to što me zanima!

Kralj mora je pred nama: Prava borba za tron tek će otpočeti

Film 'Liga pravde' nije nam ispunio sva, ili ikoja očekivanja, no likovi koje smo u njemu vidjeli mogli bi to učiniti. Prvi koji će probati bit će Aquaman, čiji film je dobio i prvi foršpan
Vidi originalni članak

Prošlog nam je tjedna Warner Bros napokon malo 'zagolicao maštu' svojim posterom za njihov nadolazeći film o kralju podmorja, 'Aquamanu'. Istoimenog smo heroja vidjeli već i u filmu 'Liga pravde' koji nije osobito dobro primljen bio u kinima.

22 MILJE Na oprezu: Imao je podatke da će njegova vlada napasti SAD

Iako nije bilo osobito velikih prigovora na samog Momou, niti na njegovog lika, prigovaralo se gotovo na sve ostalo u tom filmu. Čini se kako su u Warneru prihvatili kritike te nam, sudeći po prvom foršpanu, u stvari dali film kojeg ćemo rado pamtiti, za razliku od gore spomenutog.

Ključna rečenica iz filma - 'Home is Calling', odnosno 'Dom zaziva', očigledno insinuira na to da ćemo gledati borbu za prijestolje, to jest građanski rat u Atlantisu. A kako možemo vidjeti u prvom videu, u sve to umiješat će se i podosta opasan neprijatelj, Black Manta.

Pogledajte prvi odličan foršpan

U filmu Jason Momoa reprizira svoju ulogu Arthura Curryja, prijestolonasljednika za titulu kralja mora. Uz njega gledamo i negativca Ocean Mastera, njegovog polubrata, kojeg glumi Patrick Wilson. Buduću kraljicu Meru glumi Amber Heard, dok je Aquamanovog saveznika, Nuidisa Vulka, odglumio Willem Dafoe.

U kraćim ulogama našli su se i Nicole Kidman te Temuera Morrison koji glume Aquamanove roditelje, kraljicu Atlannu i Thomasa Curryja, a Dolph Lundgren je kralj Nereus, vladar jedne od podvodnih nacija. Opakog negativca u filmu, Black Mantu, glumi Yahya Abdul-Mateen II, dok je Djimon Hounsou uzeo ulogu The FIsherman Kinga, kralja druge od sedam podvodnih nacija. James Wan režira svojom sposobnom rukom, po scenariju šestero autora.

'Aquaman' bi se u kinima trebao pojaviti 21. prosinca ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 23.07.2018.

    Mamoa mljac

  • nikluk20 23.07.2018.

    žarko radulović voli romantične teen komedije pa nemojte uopće shvatiti ozbiljno bilo kakvo pisanje o filmskoj umjetnosti jer je nebi on prepoznao niti sa mu se ...... na nos, kak bi rekli naši stari..... :P

  • Dr.Gonzo. 23.07.2018.

    Znaci uzas... Ocekivanja za ovaj film su mi ispod nule, tako da mozda I bude ok.

Komentiraj...
Vidi sve komentare