To je to što me zanima!

Kralj pornića 'skinuo' Miley i snimio spot za 'Wrecking Ball'

Ron Jeremy uskočio je u bijele gaće i potkošulju, a zatim ih skinuo sa sebe te zajahao kuglu za rušenje zidova i usput otpjevao pjesmu problematične Miley Cyrus
Vidi originalni članak

Kugla za razbijanje zidova, bijele gaće, minimalno pet brojeva premala bijela potkošulja, prsten na svakom prstu, zlatne narukvice i crne čizmice. Zvuči poznato, zar ne? Priznajte, pomislili ste na Miley Cyrus (21) i njen spot za pjesmu 'Wrecking Ball'. Bili ste blizu...

Naime, kralj pornića Ron Jeremy (60) odlučio je napraviti svoju verziju Mileynog spota. Odjenuo se isto kao i pjevačica, zajahao kuglu za rušenje i pustio svoj milozvučan glasić. Kako se spot primiče kraju, Jeremy se i razgolitio pa je skinuo bijeli veš sa sebe i gol se ljuljao na kugli. 

Neki će misliti da je Ron pretjerao, neki da je odvratan, neki da je super i da ima jako dobar smisao za humor. Kako god bilo, on se zabavio i njegov video na YouTubeu već ima 500.000 pregleda. 

Podsjetimo, Ron je početkom veljače 2013. nakon dvije teške operacije srčane aneurizme završio na respiratoru. Bolest ga nije svladala, oporavio se i vratio snimanju pornića. Priznao je da mu sad treba malo duže da se uzbudi, no uživa jer se vratio poslu koji obožava. Ron je u 30-godišnjoj karijeri glumio u više od 2000 pornića.

Idi na 24sata

Komentari 109

  • black_cat 22.01.2014.

    i sad ne mogu zamislit tko se može napalit dok gleda ovog "frajera" u erotskom trileru:-))

  • 21.01.2014.

    kralj roma prije

  • radislav 21.01.2014.

    bezvezeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare