To je to što me zanima!

Kraljevska insajderica: 'Mislim da će Harryju krunidba kralja Charlesa biti poput noćne more'

Bliži se krunidba kralja Charlesa na koju Harry stiže bez Meghan Markle, a to bi mogao biti veliki problem jer se dosta oslanja na podršku supruge
Vidi originalni članak

Kraljevska insajderica Tessa Dunlop (49) u utorak je predstavila knjigu 'Elizabeth & Phillip: A Story of Young Love, Marriage and Monarchy', koju su mnogi željno čekali zbog njezina razmišljanja o princu Harryju (38) i protokolu vezanom za krunidbu kralja Charlesa III. (74).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iskreno, mislim da će to biti pomalo nalik noćnoj mori za njega - rekla je Dunlop na početku razgovora za US magazin i dodala koliko je stresa uočeno na princu Harryu na posljednjem susretu s kraljevskom obitelji.

- Promatrala sam njegov govor tijela tog dana kada je kraljica Elizabeta pokopana i bilo je jasno koliko mu nije ugodno u vlastitoj koži - objasnila je.

NE POPUŠTAJU William ne želi vidjeti Harryja: Svi su zabrinuti zbog njihovog susreta na Charlesovoj krunidbi

Prošlog je tjedna Buckinghamska palača navela kako će 6. svibnja na krunidbu kralja Charlesa stići Harry, no bez Meghan Markle. Dunlop je izjavila kako bi to mogao biti veliki problem za vojvodu od Sussexa jer se inače oslanja na podršku supruge.

- Očito je da se jako oslanja na nju. Vidljivo je koliko su povezani. Oboje su imali teška djetinjstva i pronašli utočište jedno u drugome. No, on sada dolazi sam. To znači da će još više biti izložen. K tome će i sjediti dalje od užeg kruga obitelji i osjećati se izolirano - navela je.

I DALJE NISU DOBRE Kate poručila Meghan: 'Sjedit ćeš u magarećoj klupi ako se pojaviš na Charlesovoj krunidbi'

Također, rekla je kako je saznala da je vladala velika zabrinutost za dolazak Meghan Markle zbog troškova njezine zaštite, s obzirom na to da je omražena od većeg dijela javnosti.

- Insajder mi je otkrio kako su imali velikih problema oko organizacije osiguranja koje bi bilo iznimno skupocjeno, no onda se saznalo da Meghan neće doći - otkrila je Dunlop.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Joza Prezaduzeni 20.04.2023.

    Lud narod a i voze pogresnom stranom ceste .Psihici...

  • debelehladovina7 20.04.2023.

    Boli ga neka stvar za krunidbu

Komentiraj...
Vidi sve komentare