To je to što me zanima!

Kraljevska obitelj bila u važnom obilasku, razigrani princ Louis iznenadio je svojim ponašanjem

Obitelj se za ovu prigodu modno uskladila, pa su svih petero nosili kombinacije bijele, bež i tamnoplave boje. Kate Middleton uobičajeno je zablistala u elegantnoj modnoj kombinaciji
Vidi originalni članak

Britanska kraljevska obitelj, princ William (41) i supruga Kate Middleton posjetili su škotski aerodrom i pobliže razgledali letjelicu kojom je bio prenesen lijes pokojne kraljice Elizabete II.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S njima u društvu bilo je sve troje djece; princ George (9), princeza Charlotte (8) te najmlađi princ Louis (5). 

Razigrani prinčevi i princeza oduševljeno su se upoznali s posadom i razgledavali avione i helikoptere, a najmlađi Louis je ovaj puta iznenadio nevjerojatno pristojnim i suzdržanim ponašanjem. Maleni Louis inače je poznat po veseloj naravi i 'glupiranju' na ozbiljnim fotografijama kraljevske obitelji. 

Tek je nekoliko puta Louis mahnuo reporterima koji su pratili obitelj, no i dalje s vrlo ozbiljnim izrazom lica. Dok je Louisu i Charlotte ovo prvi posjet važnom aerodromu, najstariji George već je tamo bio kao trogodišnjak, a danas je imao poseban zadatak podizanja i spuštanja rampe, u čemu je nasmiješeno uživao. 

'TEŽAK' OKO 40 MILIJUNA Bogati princ William: Otac mu je postao kralj, a njemu 'sjelo' još 7,5 milijuna dolara na račun...

Obitelj se za ovu prigodu modno uskladila, pa su svih petero nosili kombinacije bijele, bež i tamnoplave boje. Princ Louis tako je nosio tamnoplave kratke hlače i vestu iste boje, ispod koje je provirivala bijela košulja. 

Najviše je pozornosti, naravno, privukla kombinacija princeze Kate Middleton, koja je blistala u plavim hlačama visokog struka, jednostavnoj bijeloj majici i prugastom bež sakou. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare