To je to što me zanima!

Kraljevska obitelj oglasila se nakon Harryjevih novih izjava

Nakon što je princ Harry u javnost izašao s još više detalja iz života kraljevske obitelji i napao pojedine članove, obitelj se oglasila na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Samo nekoliko sati nakon dva intervjua s princem Harryjem emitirana na televiziji u Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u, kraljevska obitelj prekinula je šutnju slanjem rođendanskih želja Kate Middleton, koja danas puni 41 godinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Danas želimo princezi od Walesa sretan rođendan! - na Twitter profilu je objavljena slika princeze. Kate će vjerojatno ovaj dan obilježiti na privatni obiteljski način usred razdoblja prijeloma i previranja za kraljevsku obitelj.

Poplava bombastičnih informacija pojavila se iz Harryjeve autobiografije 'Spare', a u knjizi i intervjuima princ spominje kako se njegova supruga Meghan Markle i princeza Kate nikada nisu stvarno slagale, kako navodi Mirror.

Kensingtonska i Buckinghamska palača odbile su komentirati njegove intervjue. Međutim, jutros su se oglasili na društvenim mrežama kako bi čestitali rođendan Kate. Naime, ovo nije prvi put da je njen dan pao u sjenu 'drame' iz Sussexa. Harry i Meghan Markle šokantno su objavili da će se povući s dužnosti starijih članova kraljevske obitelji 8. siječnja 2020.

O TAJNAMA S DVORA VIDEO Princ Harry u intervjuu 'odbrusio' voditelju, upitao ga zašto se ne odrekne svoje titule

Unatoč njihovom prijašnjem bliskom odnosu, Kate nije bila izuzeta od napada svog šogora u sinoćnjim intervjuima. Harry ju je optužio za 'stereotipiziranje' Meghan. Na pitanje zašto je taj odnos krenuo loše, princ je rekao da je tu bilo puno različitih razloga. 

- Mislim da nisu očekivali da ću ući u vezu s nekim poput Meghan, koja je imala, znate, vrlo uspješnu karijeru - dodao je Harry.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • oblačno 10.01.2023.

    Kraljevska obitelj oglasila se nakon Harryjevih novih izjava, pa onda piše dalje: ne žele davati izjave. Sad ti znaj.

  • Medo1314 09.01.2023.

    Uopće nije bitan kalibar njene glume, moguće da uopće nije loša u tom poslu. Ali od ovo drugo dvoje me hvata jeza. Ne volim reptile a baš to vidim kad su članci vezani za njih.

  • UvijekIznova 09.01.2023.

    Svaka tebi čast ali da si oženio uspješnu glumicu bio bi sa aniston ili Jolie, čak i Lawrence a definitvno ne s Meghan Markle :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare