To je to što me zanima!

Kraljevska stručnjakinja: Harry i William nikad se neće pomiriti

Stručnjakinja tvrdi da se raskol između prinčeva ne može popraviti. 'Samim postojanjem Harry i Meghan Markle remete dinamiku hijerarhije' nakon što su odstupili s mjesta starijih članova kraljevske obitelji
Vidi originalni članak

Princ William jednostavno ne može oprostiti princu Harryju zbog načina na koji se ponaša. Uvijek je mislio da će mu brat biti podrška, tvrdi stručnjakinja za kraljevsku obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Katie Nicholl, autorica knjige The New Royals - Queen Elizabeth's Legacy and the Future of the Crown, ustvrdila je da novi princ od Walesa (40) vjerojatno neće dopustiti da prošlost bude prošlost - usprkos zajedničkoj obavljanju dužnosti s Harryem, vojvodom od Sussexa (38), tijekom šetnje Windsorom nakon kraljičine smrti.

BORBA S EMOCIJAMA Zbog ovog mnogi misle da je Meghan glumila plakanje na sprovodu kraljice Elizabete II.

- Uvijek je mislio da će mu Harry biti podrška, a sada sve radi sam. Hvala bogu da ima Kate uz sebe - dodala je autorica.

U knjizi, koja će uskoro biti objavljena o Tvrtci (The Firm - kako se nazivaju svi poslovi Kraljevske obitelji, a sam naziv potječe od kralja Georgea VI koji je izjavio: 'Mi nismo obitelj. Mi smo tvrtka.'), gospođa Nicholl govori o sve dubljoj podjeli između Sussexovih i ostalih članova kraljevske obitelji nakon što su Harry i supruga Meghan Markle odlučili odstupiti s mjesta starijih članova kraljevske obitelji i započeti novi život u SAD-u u 2020.

Također je rekla da 'samim postojanjem' ona i Harry 'remete dinamiku hijerarhije' nakon što su odstupili s mjesta starijih članova kraljevske obitelji piše Daily Mail.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'TKO JE KRIV?': 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Vikilili 24.09.2022.

    Meghan je sigurno masno naplatila interwiu kod Oprah i muslim da Meghan ucjenjuje Harya s djecom. Ona je prgava i zločesta, moje misljenje

  • Vikilili 24.09.2022.

    Šteta a to mogu zahvaliti Meghan. Decki bi se trebali izmiriti ako ne zbog sebe onda zbog svoje pokojne majke pa i bake.

  • barica_30 24.09.2022.

    Zanimanje - kraljevska stručnjakinja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare