Obavijesti

Show

Komentari 17

Zbog ovog mnogi misle da je Meghan glumila plakanje na sprovodu kraljice Elizabete II.

Zbog ovog mnogi misle da je Meghan glumila plakanje na sprovodu kraljice Elizabete II.
4

Sjajna sam u tome! To je ludo. Samo mi kažu: Hajde, Meghan, jedna suza, lijevo oko, kreni! Mogu to za tri sekunde - rekla je Meghan u videu koji je nastao prije nego što je započela vezu s princom Harryjem

Hejteri Meghan Markle (41) sigurni su da je vojvotkinja od Sussexa odglumila suze na pogrebu kraljice Elizabete. Pogotovo nakon što se pojavio video star nekoliko godina u kojemu se ona hvali kako se može rasplakati kad želi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Sjajna sam u tome! To je ludo. Samo mi kažu: Hajde, Meghan, jedna suza, lijevo oko, kreni! Mogu to za tri sekunde - rekla je Meghan u videu koji je nastao prije nego što je započela vezu s princom Harryjem (38).

Twitteraše posebno zabavlja činjenica da je Meghan pustila suzu baš na lijevo oko.

- Sjećate li se kada je rekla da može pustiti suzu za otprilike 3 sekunde iz lijevog oka. - napisala je jedna od korisnica, a druga dodala kako je cijela ta situacija nevjerojatna.

The Funeral of Queen Elizabeth II

Supruga princa Harryja viđena je kako briše suzu tijekom dirljive ceremonije u Westminsterskoj opatiji u ponedjeljak, a trag njezinih suza jasno joj se vidi na obrazu. Fotografije tog trenutka i dalje se šire društvenim mrežama i različitim medijima.

Meghanine suze doveo je u pitanje i voditelj emisije 'Today', Karl Stefanović (48) rekavši da je ona 'očigledno' plakala. Dodao je: 'Bilo je puno fotografija i interpretacija fotografija i prijenosa fotografija koje mogu, ali i ne moraju biti istinite'.

Obožavatelji Meghan Markle tvrde da je ona jedina plakala na pogrebu kraljice Elizabete
Obožavatelji Meghan Markle tvrde da je ona jedina plakala na pogrebu kraljice Elizabete

Vojvotkinja je također slikana kako se bori s emocijama dok je kraljičin lijes napuštao opatiju. 

Queen Elizabeth II funeral

POGLEDAJTE VIDEO: ENGLEZI O KRALJICI