To je to što me zanima!

'Kraljica diska' voli luksuzno: Nosi torbicu od 20.000 kuna...

Najbolja bacačica diska u Hrvatskoj na sebe je 'nabacila' odijelo poznate hrvatske dizajnerice, a kao modni dodatak odabrala je torbu francuskog luksuznog brenda Louis Vuitton
Vidi originalni članak

Nakon što je na Svjetskom prvenstvu u Dohi bacila disk 66,72 metara te kući odnijela brončanu medalju, Sandra Perković (29) odlučila je odmoriti od sportskih obaveza. U pauzama između treninga, Sandra je sportsku opremu zamijenila elegantnijim izdanjem.

Najbolja bacačica diska u Hrvatskoj na sebe je 'nabacila' odijelo poznate hrvatske dizajnerice, a kao modni dodatak odabrala je torbu francuskog luksuznog brenda Louis Vuitton. Model koji nosi Sandra je iz nove kolekcije, a cijena torbe kreće se čak do 23 tisuće kuna. 

- Poslovna cura - napisala je Sandra u opisu ispod fotografije te dobila brojne komplimente na račun izgleda. Unatoč tome što nije u svoju kolekciju uvrstila još jedno zlato sa svjetskog prvenstva, Sandra je za 24sata otkrila kako joj je najveća podrška majka. 

- Mama mi je najveća inspiracija jer je takva kakva je. Veliki je borac i naučila me što cijeniti životu i kako dati sve od sebe. Tako da većeg idola od nje nemam. Imamo i tradiciju dugu već 10 godina, a to je da mi mama donosi medvjedića. To traje od mog prvog natjecanja i od moje prve medalje. Imam 29 godina, a mama mi i dalje kupuje medvjediće - rekla nam je Sandra te priznala da nije atletičarka bila bi profesorica matematike. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SLOMIO SE PRED KAMERAMA: Princ Harry zaplakao zbog Meghan, nije mogao izdržati

Idi na 24sata

Komentari 82

  • japanokinez 17.10.2019.

    Pokušao sam ali baš sam je pokušao razumijeti i ništa. Jedino šta sam razumio je kovrčava dlaka od Elkasovica.

  • LjubišaKobas. 17.10.2019.

    Pa svako malo osvoji prvo mjesto... mislite da to daju medalju i bok pa dobije zena novce. I nek kupi kad moze... A svi bi vi nju prasnuli a kao gabor vam je. 😜

  • berek 17.10.2019.

    Sta reci nesimpaticna je..a kad prica bla bla sto na sat bogami ja ne razumijem nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare