To je to što me zanima!

Kraljica Elizabeta je oduzela princu Andrewu vojne titule

Uz kraljičino odobrenje i suglasnost, vojna pripadnost i kraljevsko pokroviteljstvo vojvode od Yorka vraćeni su kraljici, priopćili su danas iz Buckinghamske palače
Vidi originalni članak

Kraljica Elizabeta (95) je danas oduzela svom sinu, princu Andrewu (61) vojne titule i kraljevsko pokroviteljstvo, te će se u nastavku suđenja u New Yorku braniti kao privatni građanin.  Naime, princa se optužuje da je seksualno zlostavljao maloljetnu djevojku dok je bila u ropstvu kriminalca Jeffreyja Epsteina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uz kraljičino odobrenje i suglasnost, vojna pripadnost i kraljevsko pokroviteljstvo vojvode od Yorka vraćeni su kraljici - navodi se u priopćenju Buckinghamske palače.

- Vojvoda od Yorka i dalje neće preuzimati nikakve javne dužnosti i brani slučaj kao privatni građanin - istaknuli su.

Podsjećamo, Virginia Giuffre (31) tuži Andrewa u građanskom postupku u New Yorku tvrdeći da ju je Jeffrey Epstein kao 17-godišnjakinju prisiljavao na seks s njegovim prijateljima, među kojima je bio i vojvoda od Yorka.

NE ŽELI OSRAMOTITI KRALJICU Princ Andrew u problemima: Prodaje vilu da bi mogao platiti 90 milijuna kuna odštete žrtvi

Princ Andrew snažno poriče sve optužbe protiv njega, a moguće je i da će uskoro u sklopu postupka morati obaviti razgovor pod prisegom i odgovarati na pitanja o svom seksualnom životu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • medeki 13.01.2022.

    Sve pošteno, haha....sad kada su suočeni sa činjenicom da im niti novac niti titule neće pomoći da operu obraz, oni se ograđuju od sina. A gle, Megan uzela cijela Engleska na zub.

  • dobrotvorzavas 13.01.2022.

    eee, da je član HDZ-a mogla bi mu kraljica malo pomahati.....

  • 13.01.2022.

    Mogu si objesiti te titule, medalje i činove... Englezi nikako da shvate da maknu te krpelje. Slično kao hrvatski narod naše političare

Komentiraj...
Vidi sve komentare