To je to što me zanima!

Kraljica Hrvatske: 'Voljela bih biti anđelica Victoria's Secreta'

Svjetsko natjecanje je 2020. godine tako da ću imati dovoljno vremena pripremiti se za to. Još ne znam gdje će se održati svjetski izbor, kaže Ema Gračan
Vidi originalni članak

Nastavit ću se baviti modelingom i nastavit ću se brinuti o svome tijelu i izgledu. Modelingom sam se počela baviti jako mlada, s 14, 15 godina i nastavit ću s tim, naravno, ovo će mi donijeti još puno takvih angažmana, kaže Ema Gračan (18).

PRESTIŽNA TITULA Ema je nova Kraljica Hrvatske: Krenula je majčinim stopama

Kraljica Hrvatske 2018. u intervjuu za Novi List progovorila je o svojim planovima. 

- Mislim da mi je najveći uzor u modelingu Gigi Gadid ili Kendall Jenner i voljela bih biti anđelica Victoria's Secreta - otkrila je Gračan.

Ema je ove godine osvojila i titulu Kraljice Jadrana.

- Jako sam sretna zbog svega! Mogla bih biti skromna i reći da nisam očekivala pobjedu, ali mislim da su sve cure koje su se prijavile na izbor na neki način očekivale pobjedu i htjele pobijediti. Mislim da mi je ovo novo iskustvo koje će mi donijeti samo pozitivne nove stvari u životu i jako sam sretna zbog toga - rekla je Ema, inače maturantica Opće talijanske gimnazije u Rijeci, koja govori engleski, francuski, talijanski i španjolski jezik, a želja joj je upisati studij stomatologije.

MAJKA KRALJICE HRVATSKE: Nenad je Emi rekao neka dođe doma da ju 'spusti na zemlju'

Ispričala je i kako se priprema za svjetski izbor.

- Svjetsko natjecanje je 2020. godine tako da ću imati dovoljno vremena pripremiti se za to. Još ne znam gdje će se održati svjetski izbor. S pripremama za hrvatski izbor smo započeli još krajem rujna i bilo je super. Sprijateljila sam se sa svim curama i imam samo super iskustva s priprema i izbora. Drugim djevojkama koje razmišljaju o prijavljivanju na izbor rekla bih da to učine ako žele jer to donosi nova iskustva i ne mogu pogriješiti - prepričava Ema.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 08.12.2018.

    O izboru ljepote u Poljskoj na kojem je bila i nasa predstavnica Tihana Babilj ni rijeci a sinoc se odrzavLo. Cemu sluzi novinarstvo ? Da trazi nove teme ili da nas obavjestava o istom vec 3 - ci dan.

  • MynameisNO 08.12.2018.

    Pobjedila zahvaljujući mami. Sorry not sorry!

  • 08.12.2018.

    Ma ja me znam di vi gledate , mala je zgodna boli glava . Lice bi moglo bit i ljespe ali to se može popravit . A ovakve noge ne vidiš bas svakih 10 min

Komentiraj...
Vidi sve komentare