Obavijesti

Show

Komentari 16

Nenad je Emi rekao neka dođe doma da ju 'spusti na zemlju'

Nenad je Emi rekao neka dođe doma da ju 'spusti na zemlju'
12

Znam da je obitelj najvažnija i da su mama i tata uvijek uz mene i moje sestre. Također, tata mi je poručio da moram hodati čvrsto po zemlji, rekla je Ema koja je osvojila titulu 'Kraljice Hrvatske'

VIDEO

Ema Gračan (18), kći bivše kraljice svijeta Danijele i nogometnog trenera Nenada Gračana, nova je 'Kraljica Hrvatske'. Ovo Emi nije prva titula koju je osvojila jer je već bila i 'Kraljica Jadrana'. 

- Svaka od nas je očekivala i vjerojatno se potajno nadala pobjedi pa tako i ja. Kako sam i rekla žiriju, slijedim svoje snove, a ovo je jedan od njih - rekla je Ema za Story.hr

Emina majka, koja je svojedobno osvojila istu titulu kao i ona, velika joj je podrška. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam znala da će mama biti u publici. Iznenadila me. Ona mi je podrška u svemu, a u svim planovima tražim njezin savjet. Znam da je obitelj najvažnija i da su mama i tata uvijek uz mene i moje sestre. Također, tata mi je poručio da moram hodati čvrsto po zemlji - iskrena je Ema. 

zdravko colic

Danijela ima potpuno povjerenje u novu 'Kraljicu Hrvatske'. 

- Nenad se našalio kako Ema brzo treba doći doma da ju 'spusti na zemlju', ali ona stvarno čvrsto stoji na njoj. Jako je prizemljena, odgovorna i savjesna. U kratkim riječima odgovorila je na pitanje žirija, rekavši kako samo slijedi svoje snove, a to zaista je ona, jednostavna i posebna - ispričala je Emina majka. 

Ema nije ništa različita od svojih vršnjakinja. Nakon zdravog doručka, kaže, ulazi u autobus 32 i sjeda u školsku klupu. Čeka ju puno zadaće, a mora ići i u autoškolu. 

- Brzo će vikend pa ću imati vremena proslaviti sa svojim prijateljima - otkrila je Ema koja je, što se tiče ljubavnog statusa, slobodna. 

Nakon što proslavi s najbližima titulu koju je osvojila, Ema se mora fokusirati na učenje i maturu jer je teško upisati studij koji želi. Prije nego se posveti željenom zanimanju, Ema se bavi manekenstvom koje obožava.

- Volim revije svog omiljenog dizajnera Ivice Skoke koji je zaslužan za sigurne korake na pisti jer je on prvi koji mi je to predložio. Sljedeća revija kojoj se veselim je revija Matije Vujice krajem mjeseca u Rovinju - ispričala je Ema. 

Nova 'Kraljica Hrvatske' brine o svom izgledu i puno se trudi oko toga.

- Najviše vremena posvećujem njezi i zdravlju, s obzirom na to da imam tek 18. Zdravo se hranim, izbjegavam zadimljene prostorije, a znam i koliko je važan dobar san. Izbjegavam sunčanje, ne geliram nokte i nemam umjetne trepavice, a šminkam se umjereno jer njegujem prirodan, zdrav izgled. Također, redovito održavam i čistim kožu lica gdje prepuštam stručnim osobama koje znaju što je najbolje za moju kožu - otkriva Ema koja često 'krade krpice' majci i sestri kada joj vlastitih ponestane. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju