To je to što me zanima!

Krenuo radio s cajkama: 'Ore' se Seka Aleksić i Saša Matić

Te cajke se najmanje slušaju u urbanim sredinama u Srbiji. Najviše ih ima u Hrvatskoj, zaključio je Huljić kad se na panel raspravi o suvremenom načinu korištenja glazbe dotaknuo teme radija
Vidi originalni članak

Zagrebački radio Extra FM koji pušta cajke danas je u podne krenuo s emitiranjem, a često se 'ruši' zbog prevelike posjećenosti. Ecija Ivušić (31) i Paula Sikirić (22) voditeljice su novog radija. Kako su najavili, u eteru će se slušati regionalne i domaće zvijezde od Željka Joksimovića, Dine Merlina, Saše Matića, Lepe Brene, pa sve do Severine, grupe Vigor i Connect i mnogih drugih.

- Radijski eter više nikada neće biti isti - rekla je Ecija. 

Jedan od prvih izvođača koji su slušatelji mogli čuti preko etera bio je Haris Džinović s pjesmom 'Muštuluk'. Podsjetimo, Extra FM emitira se na frekvencijama nekadašnjeg radija Laganini FM, koji je puštao samo sentiše. 

Sudeći prema najavama u reklamnom bloku, uz gore navedene izvođače, puštat će se i Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Rada Manojlović i ostali izvođači turbofolka u Srbiji. 

VIRUS TURBOFOLKA Cajke napadaju hrvatski eter: Jeste spremni za Cecu i Seku?

Direktor Antonio Luka Radanović kaže da se za svoju financijsku sudbinu se ne boje.

- Kroz istraživanje tržišta smo utvrdili da postoji jako velik interes za ovakvom vrstom glazbe, a s obzirom na to da ne postoji radio koji svira takve pjesme, logično je bilo krenuti u ovaj projekt - rekao je za Index.hr. Novu radio stanicu komentirao je i Tonči Huljić (56). 

- Te cajke se najmanje slušaju u urbanim sredinama u Srbiji. Najviše ih ima u Hrvatskoj - zaključio je kad se na panel raspravi o suvremenom načinu korištenja glazbe dotaknuo teme radija koji će puštati narodnjake. Davor Marić, član Vijeća za elektroničke medije, rekao je kako nema ničeg spornog ako je prijavljeno 80 posto strane i 20 posto domaće glazbe.

- Meni je svejedno hoće li oni kao tu stranu glazbu puštati Eltona Johna ili Cecu - izjavio je Marić i istaknuo da je tu sve legitimno.

Idi na 24sata

Komentari 310

  • udaram-kontru 05.05.2018.

    sasvim očekivano da je do toga došlo - nemam ništa protiv - slušam što hoću, samo okrenem stanicu ak mi ne odgovara i bok. :))))))))))))))))))))) ali nije čudo da je došlo do toga - jer radio stanice vrte samo kaj njima odgovara a ne fermaju želje slušatelja.. prije neki dan slušam otvoreni, pa malo narodni, pa neki sl... i svako malo netko traži neku domaću pjesmu - a ovi uvijek "e to nemamo, to ne puštamo, ne uklapa se u program".. e pa evo ga sada, narod sluša što hoće i bravo onome tko je došao na tu ideju.. a uostalom vrtit će se i domaće i strane (bosanske i srpske) pjesme, pa šta, koga briga.....gunđate protiv radija i cajki, a puštate ih već 20 godina da nastupaju po hrvatskoj, arenama, lisinskom itd...ah licemjerja hrvatskog

  • Bednja_1 05.05.2018.

    Pa ova i izgleda ko cajkuša .... Povećati će se broj prerezanih žila

  • Dobricaludica 04.05.2018.

    Cajke su zakon Ko ih ne sluša nek ih preskoči I nema rasprave Adio

Komentiraj...
Vidi sve komentare