To je to što me zanima!

Kristina Bradač: Izgubila sam čak tri kilograma u tjedan dana

Bivša manekenka Kristina Bradač postala je dizajnerica torbi. Posao joj je donio puno stresa pa je naglo smršavjela. Tvrdi da to nema veze s nedavnim prekidom
Vidi originalni članak

Mariposa na španjolskom jeziku znači leptir, a ja sam svoj brend tako nazvala jer sam od djetinjstva fascinirana njima. Sviđa mi se ta cijela priča kako leptir nastaje, njegova ljepota i kratkotrajan život, govori Kristina Bradač (37), koja je tim imenom nazvala torbe koje dizajnira. Na tom projektu radi protekle dvije godine.

- Najviše mi je pomogla prijateljica, Ana Marija Brkić. Prvo sam njoj pokazala svoje crteže, podijelila ideje o svojim torbama. Dala mi je vjetar u leđa - govori bivša manekenka, koja je oduvijek znala da će se baviti dizajnom.

- Budući da sam cijeli život u modi, znala sam da će ovakvo nešto biti logičan slijed. Uvijek sam željela napraviti nešto svoje. Osim što sam bila modni urednik i stilist, znala sam da će doći i taj dan kad ću se uhvatiti dizajniranja. No uvijek sam mislila da će to biti odjeća - priča Kristina. 

Ideje iz glave prenijela je na papir, konzultirala se s dizajnerima i od listopada kreće prodaja u Hrvatskoj, a želja joj je proširiti se na cijelu Europsku uniju. Cijena torbi bit će oko 1500 kuna, a svaka je ukrašena leptirom, baš kao i njezin zagrebački dom.

- Godinama ih skupljam. Imam ih u oblicima raznih figurica, naušnica, prstenja, narukvica, pa čak i tepih. Svi prijatelji mi vrlo rado poklanjaju leptire - kaže Kristina. 

Kolekcionarka je, očekivano, i torbi. U njezinu ormaru ima neke stare i više od dvadeset godina.

- Dosta sam ih podijelila pa mi je sad žao, ali nema veze. Jedan cijeli ormar rezerviran je za torbe, imam ih sigurno pedesetak. Složene su u vrećice kako se ne bi uništavale - otkriva nam i dodaje kako će radije izdvojiti novac za novu torbu nego cipele.

Zbog obaveza uoči lansiranja modnog brenda imala je puno posla i u tjedan dana skinula tri kilograma.

- U posljednje vrijeme sam zbog uzbuđenja i obveza bila više usredotočena na posao pa sam u tom procesu malo zanemarila sebe i režim prehrane. U ovome periodu najviše mi je pomogla mamina kuhinja, koja bi me nakon cjelodnevnog dana provedenog u proizvodnji obradovala toplim obrokom - kaže Kristina, koja vodi zdrav život.

'S bivšim mužem se ne viđam često, ali smo u kontaktu'

- Posebno pazim na zdravu prehranu, tako da ću se nakon ovog početnog stresa opet vratiti svojim zdravim navikama - kaže.

No zbog ljubavi nikad nije izgubila kilažu.

- Zbog ljubavi sigurno ne bih smršavila. Jedino da sam u nekom ružnom ljubavnom periodu, ali takvo nešto se nije dogodilo - govori. 

U travnju 2011. se nakon šest godina braka i pet godina veze, odlučila rastati od bivšeg nogometaša Darija Smoje (35). Razlog rastave neki su mediji pronašli u njegovu navodnom preljubu, no Kristina ni tada ni sada nije željela puno komentirati bračni krah.

- Za sve što se dogodi u životu postoji razlog. Otkako sam si tako postavila stvari, puno sam mirnija i sretnija. Nisam od onih žena koje previše drame i padaju u depresije zbog ljubavnog kraha. U svakom odnosu pokušavam sagledati pozitivnu i negativnu stranu. Naravno da mi je ovaj posao, s obzirom na sve događaje u privatnom životu, došao u pravo vrijeme. Darijo i ja smo ostali prijatelji. U dobrim smo odnosima, ali ne viđamo se često jer svatko živi u drugome gradu - otkriva.

Nakon razvoda pronašla je novog muškarca. Sa sedam godina mlađim Mirom Radićem u vezi je bila godinu i pol. Za prekid s građevinskim poduzetnikom nije kriva treća osoba nego, kaže Kristina, neslaganje karaktera. Razlika u godinama nije joj previše bitna, iako je sklonija mlađim muškarcima. Još vjeruje u ljubav i nada se obitelji.

- Ljubav ne pita za godine, ali u životu osjetiš tu razliku. Nije baš da je nema, kako neki parovi tvrde, no bitno je da se dvoje ljudi voli. Ako ima ljubavi, i druge se stvari lakše poklope - zaključila je manekenka.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • ParlevuFranse 04.10.2013.

    Izgleda kao muskarac, samo joj fali brk

  • japanokinez 04.10.2013.

    Kakva su joj to usta i zar nije ona bila muško pa naknadno promjenila spol???

  • CptNemo 04.10.2013.

    Uh što je ružna, ma oduvjek je i bila..

Komentiraj...
Vidi sve komentare