Obavijesti

Show

Komentari 85

Kristina Bradač: Izgubila sam čak tri kilograma u tjedan dana

Kristina Bradač: Izgubila sam čak tri kilograma u tjedan dana
4

Bivša manekenka Kristina Bradač postala je dizajnerica torbi. Posao joj je donio puno stresa pa je naglo smršavjela. Tvrdi da to nema veze s nedavnim prekidom

VIDEO

Mariposa na španjolskom jeziku znači leptir, a ja sam svoj brend tako nazvala jer sam od djetinjstva fascinirana njima. Sviđa mi se ta cijela priča kako leptir nastaje, njegova ljepota i kratkotrajan život, govori Kristina Bradač (37), koja je tim imenom nazvala torbe koje dizajnira. Na tom projektu radi protekle dvije godine.

- Najviše mi je pomogla prijateljica, Ana Marija Brkić. Prvo sam njoj pokazala svoje crteže, podijelila ideje o svojim torbama. Dala mi je vjetar u leđa - govori bivša manekenka, koja je oduvijek znala da će se baviti dizajnom.

- Budući da sam cijeli život u modi, znala sam da će ovakvo nešto biti logičan slijed. Uvijek sam željela napraviti nešto svoje. Osim što sam bila modni urednik i stilist, znala sam da će doći i taj dan kad ću se uhvatiti dizajniranja. No uvijek sam mislila da će to biti odjeća - priča Kristina. 

Ideje iz glave prenijela je na papir, konzultirala se s dizajnerima i od listopada kreće prodaja u Hrvatskoj, a želja joj je proširiti se na cijelu Europsku uniju. Cijena torbi bit će oko 1500 kuna, a svaka je ukrašena leptirom, baš kao i njezin zagrebački dom.

- Godinama ih skupljam. Imam ih u oblicima raznih figurica, naušnica, prstenja, narukvica, pa čak i tepih. Svi prijatelji mi vrlo rado poklanjaju leptire - kaže Kristina. 

Kolekcionarka je, očekivano, i torbi. U njezinu ormaru ima neke stare i više od dvadeset godina.

- Dosta sam ih podijelila pa mi je sad žao, ali nema veze. Jedan cijeli ormar rezerviran je za torbe, imam ih sigurno pedesetak. Složene su u vrećice kako se ne bi uništavale - otkriva nam i dodaje kako će radije izdvojiti novac za novu torbu nego cipele.

Zbog obaveza uoči lansiranja modnog brenda imala je puno posla i u tjedan dana skinula tri kilograma.

- U posljednje vrijeme sam zbog uzbuđenja i obveza bila više usredotočena na posao pa sam u tom procesu malo zanemarila sebe i režim prehrane. U ovome periodu najviše mi je pomogla mamina kuhinja, koja bi me nakon cjelodnevnog dana provedenog u proizvodnji obradovala toplim obrokom - kaže Kristina, koja vodi zdrav život.

'S bivšim mužem se ne viđam često, ali smo u kontaktu'

- Posebno pazim na zdravu prehranu, tako da ću se nakon ovog početnog stresa opet vratiti svojim zdravim navikama - kaže.

No zbog ljubavi nikad nije izgubila kilažu.

- Zbog ljubavi sigurno ne bih smršavila. Jedino da sam u nekom ružnom ljubavnom periodu, ali takvo nešto se nije dogodilo - govori. 

U travnju 2011. se nakon šest godina braka i pet godina veze, odlučila rastati od bivšeg nogometaša Darija Smoje (35). Razlog rastave neki su mediji pronašli u njegovu navodnom preljubu, no Kristina ni tada ni sada nije željela puno komentirati bračni krah.

- Za sve što se dogodi u životu postoji razlog. Otkako sam si tako postavila stvari, puno sam mirnija i sretnija. Nisam od onih žena koje previše drame i padaju u depresije zbog ljubavnog kraha. U svakom odnosu pokušavam sagledati pozitivnu i negativnu stranu. Naravno da mi je ovaj posao, s obzirom na sve događaje u privatnom životu, došao u pravo vrijeme. Darijo i ja smo ostali prijatelji. U dobrim smo odnosima, ali ne viđamo se često jer svatko živi u drugome gradu - otkriva.

Nakon razvoda pronašla je novog muškarca. Sa sedam godina mlađim Mirom Radićem u vezi je bila godinu i pol. Za prekid s građevinskim poduzetnikom nije kriva treća osoba nego, kaže Kristina, neslaganje karaktera. Razlika u godinama nije joj previše bitna, iako je sklonija mlađim muškarcima. Još vjeruje u ljubav i nada se obitelji.

- Ljubav ne pita za godine, ali u životu osjetiš tu razliku. Nije baš da je nema, kako neki parovi tvrde, no bitno je da se dvoje ljudi voli. Ako ima ljubavi, i druge se stvari lakše poklope - zaključila je manekenka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao