To je to što me zanima!

Kristina i Dario Smoje još nisu predali papire za rastavu braka

U braku su šest godina, a u vezi od 2000. godine. Iz krugova bliskih paru doznajemo da preljub traje već neko vrijeme . Nogometaš se iselio iz njihovog stana
Vidi originalni članak

Dario Smoje (32) spakirao je svoje stvari i preselio se u roditeljski stan u Rijeci. Kristina Smoje (34), kako doznajemo, trenutačno je u stanu svojih roditelja u Zagrebu. Prošli tjedan doznala je za suprugovu nevjeru. Suočila ga je sa svojim sumnjama, a on joj je sve priznao. Za bivšu manekenku u tom trenutku brak je bio gotov. Nogometaš se iselio istog dana. U braku su šest godina, a u vezi od 2000. godine. Iz krugova bliskih paru doznajemo da preljub traje već neko vrijeme. Još prije dva tjedna Kristina je izjavila da joj je brak idealan i da silno žele imati dijete.

- Svađamo se samo oko Darijeve neurednosti - rekla je tad Kristina. I njezini prijatelji su u šoku. Svi su mislili da ona i Dario imaju skladan brak. Jedna prijateljica primijetila je samo da Kristine zadnjih dana nema u javnosti. Drugi tvrde da ju je Dario mogao prevariti jedino ako je bio jako pijan.

Kristina zahtjev za rastavu braka još nije podnijela. Upućeni tvrde kako će to napraviti ovaj tjedan. U kuloarima se priča kako im je brak počeo 'pucati' kad su nedavno iznajmili stan u središtu Zagreba Frani Barbieriju (41). Kristina i Frane nekad su bili u vezi, a navodno je između nih ponovno 'planula' ljubav. Barbieriju taj stan na zagrebačkom 'zelenom valu' odlično odgovara jer je preko puta stana u kojem žive bivša supruga Sanja Duggan (39) i sin Lennon (3).

Idi na 24sata

Komentari 10

  • wizardman 26.04.2011.

    ta sa kojom ju je prevario je Iva Kastrapeli, manekenkica iz naše lijepe Rijeke, koja brije samo sa frajerima duboka džepa, našim iz Rijeke Matijašem direktorom firme, nogometašima sa kojima putuje i koji ju oblače, Lukom Čičin-Šainom iz Zagreba, i tako....naši iz Ri su joj dobri samo ako su puni para ko Marco Polo brod

  • PIPI_4 21.04.2011.

    A ova s kojom ju je prevario je zesca Rijecka GABORKA....izgleda kao fetus....Di ti gledas Smoje!!!!

  • porsche 21.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare