To je to što me zanima!

Kristina Mandarina: 'Ronaldo je zgodan, ali bolji mi je Vrsaljko'

Otkako se proslavila, nerijetko joj prilaze muškarci i udvaraju se. No, Kristina je u sretnoj vezi već godinama te svakog tko joj priđe odbija. Ipak je otkrila koji nogometaši su joj zgodni...
Vidi originalni članak

Prodavačica mandarina na štandu Kristina Penava (22) je u emisiji 'Noćna ptica' rekla kako je već godinama u sretnoj vezi i da zbog toga odbija brojne udvarače koji joj prilaze i šalju joj poruke.

POGLEDAJTE VIDEO: Kristina Mandarina kaže kako joj slava nije udarila u glavu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaže kako nogomet na prati, ali je otkrila tko su joj zgodni nogometaši.

- Nisam upoznata s tim sportom. Christiano Ronaldo mi je zgodan kao i većini žena, ali moram istaknuti jednog hrvatskog nogometaša koji mi je baš zgodan. On je Šime Vrsaljko - govori Kristina. Spomenula je i kako je Luka Modrić izvanredan igrač. 

U samo godinu dana, Kristina Mandarina znatno je promijenila izgled i ne prestaje puniti medijske stupce. Otkrila je i što misli o estetskim korekcijama.

JAVILA MU SE Mandarina provocira dečka koji je gurao auto: 'Smart je bolji...'

- Mislim da je to sasvim u redu, naravno, sve u granicama normale - rekla je Kristina, a potom dodala: 'Volim držati do izgleda i njege lica'.

Kristina je prije nekoliko mjeseci napravila 'mačkaste oči'. Davno je još povećala grudi, usne je popunila hijaluronom, a nos je također korigirala.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KRISTINOM:

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 05.12.2020.

    Kome je uopće bitno njeno mišljenje?

  • kirbi78 05.12.2020.

    Dobro mala i kaže, Šime je veća faca od Kikice

  • mark9_1 05.12.2020.

    Kakva država takve i novine takvi i novinari, doktori takvo i sudstvo takvi nas vode. Sami smo si krivi jer smo glasali za takve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare