To je to što me zanima!

Kristina Mandarina u dilemi oko borbe: Teško mi je, fali mi dečko

Ne znam ni sam kako se osjećam, možda bih išao doma, a možda bih i ostao. Svugdje je lijepo,a li doma je najljepše, izjavio je Tomislav nadodavši kako nikako ne podcjenjuje svoju suparnicu Kristinu
Vidi originalni članak

U večerašnjoj emisiji showa 'Farma More i Maslina' farmere očekuje još jedan dvoboj, a u njemu će se boriti Kristina Mandarina i Tomislav. Kako je Kristina zamolila gazdaricu Maju da nju odabere za prvu duelisticu, ne bi li kroz dvoboj napustila Farmu, izgleda kako su razgovori s Josipom ipak utjecali na nju te se na kraju odlučila boriti za ostanak, a u tome su joj podršku pružili i ostali farmeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, nakon noći provedene u duelističkoj kućici, Kristina više ni sama ne zna koji joj je cilj.

MANDARINA IZNENADILA FARMERE Za dvoboj odabrala Tomislava: 'Možda joj se sviđam malo pa je htjela biti sa mnom u izolaciji'

- Jako mi je teško jer sam sama. Jedva čekam da izađem jer mi nedostaje moj dečko, ali borbu neću predati tako lako - kazala je Kristina, a izgleda kako je noć utjecala i na Tomislava koji je kazao kako je cijelo vrijeme razmišljao o svojoj obitelji.

- Ne znam ni sam kako se osjećam, možda bih išao doma, a možda bih i ostao. Svugdje je lijepo,a li doma je najljepše - izjavio je Tomislav nadodavši kako nikako ne podcjenjuje svoju suparnicu Kristinu: Treba biti mali, skroman čovjek i samo ići punim srcem u sve što radiš. 

Kakav ih dvoboj čeka te tko će od ovih dvoje farmera napustiti show, a tko se vratiti na farmu, gledatelji će doznati u večerašnjoj emisiji. 

POGLEDAJTE 2. EPIZODU 'FIRME': Ono kad je kolegica bivša manekenka

Idi na 24sata

Komentari 16

  • wuhanxx 09.11.2020.

    Šta je ovo, jel to kod nas ili kod komšija srba

  • sky linee 29.10.2020.

    Pa ne vidr se neke operacije

  • psilajuu 29.10.2020.

    Ajde mala ne cvili. Nije te nitko na silu doveja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare