To je to što me zanima!

Kike Šukeru nakon prekida ne vraća limuzinu od 600.000 kn

Kristina je snimljena kako auto vozi do solarija jer treba kožu pripremiti za ljeto. Inače, Šuker je darovao automobil, Audi, i bivšoj manekenki Kristini Bradač, no ona mu ga je nakon prekida vratila...
Vidi originalni članak

Kristina Bralo (28) i Davor Šuker (53) u tajnosti su prekinuli još prije nekoliko mjeseci, no vijest o kraju ljubavi tek je sad dospjela u javnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No unatoč prekidu, Kraljica Hrvatske 2013. godine i pjevačica u usponu i dalje vozi auto šefa HNS-a, doznaje 'RTL Exkluziv'. Riječ je o Mercedesu vrijednom 600.000 kuna s personaliziranom registracijom, odnosno Kristininim inicijalima i datumom rođenja.

Kristina je snimljena kako auto vozi do solarija jer treba kožu pripremiti za ljeto. Inače, Šuker je darovao automobil, Audi, i bivšoj manekenki Kristini Bradač, no ona mu ga je nakon prekida vratila.

Kristina i Šuker prekinuli su, kako doznajemo, uoči njegova puta u Ameriku. Kristini navodno nije najbolje sjelo što joj dragi putuje bez nje. Osim toga, šuška se, krivo joj je bilo i kad je pozirao na tribinama s bivšom splitskom manekenkom Mijom Franić (27).

PUKLA LJUBAV Davor Šuker i 25 godina mlađa Kristina Bralo prekinuli vezu

Da su Kristina i Šuker skupa šuškalo se lani od ljeta. Bivša manekenka visoka 178 cm, s idealnim mjerama 90-60-90, osvojila ga je na prvu. Ipak, par nikad nije htio pričati javno o svojoj vezi. Kristina nam je tek potvrdila da poznaje Šukera, no tad je demantirala da su skupa. Nedugo nakon što smo pisali kako su par zbunila je pratitelje na svojoj društvenoj mreži fotografijom prstena za koji se počelo nagađati da je zaručnički.

Inače, nakon prekida sa Šukerom, Kristina je iznenada zaključala društvene mreže te se povukla iz javnosti. Šuker je dosad ljubio Maju Cvjetković, zbog koje je svojedobno potegao u Ameriku, splitsku manekenku Draganu Radošević, Kristinu Bradač, Ivu Majoli i španjolsku voditeljicu Anu Obregon. Bivši nogometaš znao je reći da jednostavno nije našao onu pravu, a Kristina ga ipak nije uspjela ukrotiti...

Idi na 24sata

Komentari 207

  • Čeljo Brtika 23.03.2021.

    bič

  • kaiser sose 23.03.2021.

    Koji tužan i jadan lik

  • DenisKešić 23.03.2021.

    jedan od najboljih napadača u povijesti nogometa i jedno od najvećih ljudskih izmeta u povjesti čovječanstva

Komentiraj...
Vidi sve komentare