Show

Komentari 89

Davor Šuker i 25 godina mlađa Kristina Bralo prekinuli vezu

Davor Šuker i 25 godina mlađa Kristina Bralo prekinuli vezu

Sredinom prošle godine u medijima su se počele širiti glasine kako je Davor Šuker u vezi s glazbenicom u usponu, Krisinom Bralo i to nakon što je objavila fotografiju na kojoj blješti zaručnički prsten

Tri i pol mjeseca nakon prekida vijest je ipak izašla u javnosti. Bivši nogometaš i predsjednik HNS-a Davor Šuker (53) više ne ljubi 25 godina mlađu misicu, Kristinu Bralo (28), doznaje tportal.

Sredinom prošle godine u medijima su se počele širiti glasine kako je Davor Šuker u vezi s glazbenicom u usponu, Krisinom Bralo međutim oni to nikada nisu komentirali, potvrdili niti demantirali u medijima. 

Bivša Kraljica Hrvatske koja je tu titulu ponijela 2013. godine, dosad je snimila nekoliko pjesama, a upravo na snimanju spota za  pjesmu 'Hrvatice' prošlog ljeta počelo se šuškati da je u vezi sa Šukerom i to nakon što je objavila Instagram story na kojem se vidi veliki dijamantni prsten pa se govorkalo i kako se par zaručio.

Kristina je svoj Instagram profil zaključala za javnost oko Nove godine, a to je bilo i razdoblje kada je predsjednik HNS-a otputovao u Ameriku bez djevojke koja se odlučila posvetiti glazbenoj karijeri, doznaje tportal. 

Predsjednik HNS-a ne voli pričati o svojem privatnom životu. Poznato je da je dosad bio s bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, tenisačicom Ivom Majoli, manekenkama Draganom Radošević i Kristinom Bradač, a španjolsku voditeljicu Anu Obregon je i zaprosio.

 

Najčitaniji članci