Show

Komentari 207

Kike Šukeru nakon prekida ne vraća limuzinu od 600.000 kn

Kike Šukeru nakon prekida ne vraća limuzinu od 600.000 kn

Kristina je snimljena kako auto vozi do solarija jer treba kožu pripremiti za ljeto. Inače, Šuker je darovao automobil, Audi, i bivšoj manekenki Kristini Bradač, no ona mu ga je nakon prekida vratila...

Kristina Bralo (28) i Davor Šuker (53) u tajnosti su prekinuli još prije nekoliko mjeseci, no vijest o kraju ljubavi tek je sad dospjela u javnost.

POGLEDAJTE VIDEO:

No unatoč prekidu, Kraljica Hrvatske 2013. godine i pjevačica u usponu i dalje vozi auto šefa HNS-a, doznaje 'RTL Exkluziv'. Riječ je o Mercedesu vrijednom 600.000 kuna s personaliziranom registracijom, odnosno Kristininim inicijalima i datumom rođenja.

Kristina je snimljena kako auto vozi do solarija jer treba kožu pripremiti za ljeto. Inače, Šuker je darovao automobil, Audi, i bivšoj manekenki Kristini Bradač, no ona mu ga je nakon prekida vratila.

Kristina i Šuker prekinuli su, kako doznajemo, uoči njegova puta u Ameriku. Kristini navodno nije najbolje sjelo što joj dragi putuje bez nje. Osim toga, šuška se, krivo joj je bilo i kad je pozirao na tribinama s bivšom splitskom manekenkom Mijom Franić (27).

Da su Kristina i Šuker skupa šuškalo se lani od ljeta. Bivša manekenka visoka 178 cm, s idealnim mjerama 90-60-90, osvojila ga je na prvu. Ipak, par nikad nije htio pričati javno o svojoj vezi. Kristina nam je tek potvrdila da poznaje Šukera, no tad je demantirala da su skupa. Nedugo nakon što smo pisali kako su par zbunila je pratitelje na svojoj društvenoj mreži fotografijom prstena za koji se počelo nagađati da je zaručnički.

Zagreb: Šuker dolazi na Općnski sud zbog tužbe za klevetu

Inače, nakon prekida sa Šukerom, Kristina je iznenada zaključala društvene mreže te se povukla iz javnosti. Šuker je dosad ljubio Maju Cvjetković, zbog koje je svojedobno potegao u Ameriku, splitsku manekenku Draganu Radošević, Kristinu Bradač, Ivu Majoli i španjolsku voditeljicu Anu Obregon. Bivši nogometaš znao je reći da jednostavno nije našao onu pravu, a Kristina ga ipak nije uspjela ukrotiti...

Najčitaniji članci