To je to što me zanima!

Kritizirali je: 'Nije smjela doći u trapericama, nije dopušteno'

Vojvotkinja od Sussexa ovoga je puta šokirala odjevnom kombinacijom za koju kritičari smatraju da nije bila prikladna za teniski turnir na kojem se iznenada pojavila
Vidi originalni članak

Bivša američka glumica vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) 4. srpnja iznenada se pojavila na slavnom teniskom turniru Wimbledon kako bi podržala američku tenisačicu Serenu Williams (37), svoju blisku prijateljicu. 

Meghan je naravno i ovoga puta naišla na kritike, a u konkretnoj situaciji, zbog odjeće u kojoj je došla na tribine.

GLUMICA TIFFANY SMITH Zovu je dvojnicom Meghan Markle i sada ju glumi u filmu

Naime, odjenula je traperice, obični crni topić i dugi bijeli sako na prugice te je nosila sunčane naočale. Polemiku su naravno izazvale njezine traperice i to u zoni koja je bila samo za istaknute članove društva.

- Bila je to noćna mora, ona je bila noćna mora. Bila je noćna mora za smještaj u neprimjerenoj odjeći i s paranojom vezanom za sebe i poglede drugih. Nije smjela doći u trapericama, to nije dopušteno - rekao je jedan od službenika zadužen za organizaciju tog sportskog događaja.

Njezini su tjelohranitelji upozoravali ostale uzvanike u njezinoj blizini da nipošto ne snimaju vojvotkinju i njezine dvije prijateljice tijekom meča, na što su se neki požalili.

- Nisam imala pojma da je Meghan tamo, već sam htjela fotografirati Serenu. Tek kasnije sam primijetila vojvotkinju koja je čitavo vrijeme gledala okolo kako bi vidjela tko ju gleda. Harry i Meghan na sebe gledaju kao na zvijezde A-liste, a manje kao na kraljevski par koji treba obavljati svoje dužnosti. Tamo je bilo 200 fotografa, a njezini tjelohranitelji mene upozoravaju zbog snimanja. Ispadaju djetinjasti, a nas uzimaju za budale - rekla je bivša teniska zvijezda Sally Jones (59), referirajući se na to kako nije ni kanila fotografirati Meghan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovu je situaciju komentirao i Piers Morgan (54), najveći kritičar Meghan od samih početaka.

- Privatnost na Wimbledonu? Kakva glupost! Kraljevska obitelj nisu ljudi koji imaju privatnost. Ako ju želiš, vrati se u Ameriku i živi privatno - rekao je.

Što god Meghan Markle napravi, očito je da naiđe na kritike britanske, a i svjetske javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • greenday 12.07.2019.

    Ah Englezi, država im se raspada, a oni o glupostima raspravljaju. Oh wait....

  • KusNjega 12.07.2019.

    Šta god ona da napravi pronađu joj zamjerku. Ma ništa ne valja bijelom čovjeku što napravi neki malo obojeni čovjek, itditd. Mogu joj svi stavit soli na rep. Žena je znala živjeti i prije, znade i sad. A bogami znala bi i bez princa!!!!

  • jelena13 12.07.2019.

    A da je dosla u haljini, onda bi bilo...platila je tolko i tolko, bla bla bla bla

Komentiraj...
Vidi sve komentare