To je to što me zanima!

Krv nije voda! Mlađa sestra Kate Moss pokazala tetovaže i seksi tijelo u oskudnom bikiniju

Sestra supermodela poznata je po eksplicitnim objavama. Na Instagramu je prati više od 420 tisuća ljudi, a da voli golotinju vidi se po fotkama na kojima, u većini slučajeva, nema previše odjeće
Vidi originalni članak

Sestra britanskog supermodela Kate Moss (48), model Lottie Moss (24), novim fotografijama u bikiniju pokazala je kako je i ona naslijedila obiteljsku crtu dobrog izgleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lottie je u suradnji s američkim brendom Pretty Little Thing prezentirala novu kolekciju kupaćih kostima. U prirodi okružena raznim cvijećem pozirala je u bijelom bikiniju ukrašenom leptirićima. 

Snimanje se odvilo na Karibima, a Lottie je na fotkama ispala apsolutno besprijekorno. Uz zanimljivo ukrašen kupaći kostim, mnogi su primijetili i tetovaže leptirića koje su se savršeno uklopile uz kolekciju brenda. Naime, sestra supermodela poznata je po eksplicitnim objavama na društvenim mrežama.

OBRADOVALA JE PAPARAZZE Kate Moss pala u sjenu sestre Lottie: Mlađahna manekenka u prozirnoj košulji otkrila previše

Samo na Instagram profilu prati je više od 420 tisuća ljudi.  Da Lottie voli golotinju može se zaključiti po njezinim fotkama na kojima, u većini slučajeva, nema previše odjeće. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nap 20.01.2022.

    zgodna

  • 20.01.2022.

    Meni ova čak i zgodnija od Kate, bar po ovim slikama sad...

  • Čeljo Brtika 20.01.2022.

    24 godine mlađa pa sestra, mislio sam da joj je kći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare