Show

Komentari 10

Krv nije voda! Mlađa sestra Kate Moss pokazala tetovaže i seksi tijelo u oskudnom bikiniju

Krv nije voda! Mlađa sestra Kate Moss pokazala tetovaže i seksi tijelo u oskudnom bikiniju

Sestra supermodela poznata je po eksplicitnim objavama. Na Instagramu je prati više od 420 tisuća ljudi, a da voli golotinju vidi se po fotkama na kojima, u većini slučajeva, nema previše odjeće

Sestra britanskog supermodela Kate Moss (48), model Lottie Moss (24), novim fotografijama u bikiniju pokazala je kako je i ona naslijedila obiteljsku crtu dobrog izgleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Lottie je u suradnji s američkim brendom Pretty Little Thing prezentirala novu kolekciju kupaćih kostima. U prirodi okružena raznim cvijećem pozirala je u bijelom bikiniju ukrašenom leptirićima. 

Snimanje se odvilo na Karibima, a Lottie je na fotkama ispala apsolutno besprijekorno. Uz zanimljivo ukrašen kupaći kostim, mnogi su primijetili i tetovaže leptirića koje su se savršeno uklopile uz kolekciju brenda. Naime, sestra supermodela poznata je po eksplicitnim objavama na društvenim mrežama.

Samo na Instagram profilu prati je više od 420 tisuća ljudi.  Da Lottie voli golotinju može se zaključiti po njezinim fotkama na kojima, u većini slučajeva, nema previše odjeće. 

Najčitaniji članci