To je to što me zanima!

Kućanica T. Hatcher: Dani botoksa su dio prošlosti

Kućanica iz Wisteria Lanea objavila je fotografije na kojima nema ni trunke šminke kako bi utišala zlobnike koji smatradju da i dalje koristi botoks
Vidi originalni članak

Glumica je priznala da je u prošlosti koristila botoks i bila na zatezanju lica. Tetri Hatcher (45) na svom je Facebook profilu objavila fotografije na kojima nema ni trunku šminke. Slikala se nakon tuširanja. Kućanica tvrdi da su dani botoksa iza nje i da je odlučila prihvatiti sve što joj godine donose, a bore su samo mali dio toga. Fotografije je objavila kako bi ušutkala zavidnike koji govore da je sva izoperirana, a nije ju stid što se na njima vidi da ima bore, proširene pore i naglašene vene na čelu. Svima koji smatraju da koristi botoks kratko je poručila: Izgleda li vam ovo lice kao da je nedavno bilo na tretmanu botoksom?!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • caps_lock 12.08.2010.

    a s kim se ti svađaš hehe

  • predsjednik03 12.08.2010.

    Vrati se ti botoxu i drugim sranjima jer ovako si još očajnija kučanica . . . majko mila gle joj čelo !!!!!!!!!!!!! usro bi se u mraku !!

  • predsjednik03 12.08.2010.

    ajme meni ! prestanite se sve blamirati sa tim facebukom i slikama ko fol bez šminke ! jadne ste bez te fasade nije vam to neka fora!

Komentiraj...
Vidi sve komentare