To je to što me zanima!

Kuhar s medaljom pripremio morsko jaje i juhu od kamena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Jeste li ikad čuli za jela od ikre od ježa, juhu od kamena ili morsko jaje? Niste? Niste jedini, jer su se Ivana i Dudi jednako iznenadili jelima koje su probali u Noštromu
Vidi originalni članak

Nakon igranja picigina na Bačvicama i istraživanja Poljuda, došao je trenutak da se Ivana i Dudi počaste večerom. Tom su se prilikom zaputili u poznati i hvaljeni splitski restoran "Noštromo" u kojemu su kušali nevjerojatne delicije.

POGLEDAJTE VIDEO: Duo uživa u čudesnim morskim delicijama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vlasnik restorana, ali ujedno i šef kuhinje, Zlatko Marinović dobitnik je bronce na svjetskom kuharskom prvenstvu u Luksemburgu 2010. godine, ali ima gomilu drugih priznanja i odlikovanja s različitih natjecanja.

Jela poput morskog jajeta, juhe od kamena, "morskog cvita" i "vlasulje po starinski" svjetski su poznata jela i zaštitni znaci, ne samo restorana "Noštromo" i Zlatka Marinovića, već i cijelog Splita.

Ivana i Dudi uživali su u dobroj hrani, prikladnom vinu i ugodnom razgovoru sa kuharom svjetskog glasa, baš kakva je i hrvatska tradicionalna kuhinja.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • elBahati 12.08.2015.

    bum mu dopeljal kamion 6 kubika kamena,a ja odoh na kotlovinu!

  • volim sunce 11.08.2015.

    fala,ja ću se držati provjerene međimurske kuhinje

  • TamnaZvijezda 11.08.2015.

    Izruguju se Zagrepčani ovdje na komentarima, specijalitetima svjetskoga glasa, onda dođu na godišnji i jedu, ne da jedu, već se guše od proždrljivosti, juhu od "dalmatinskog -ovna". A što ćeš "pirgavi Zagrepčani".

Komentiraj...
Vidi sve komentare