Show

Komentari 29

Kuhar s medaljom pripremio morsko jaje i juhu od kamena

Kuhar s medaljom pripremio morsko jaje i juhu od kamena

Jeste li ikad čuli za jela od ikre od ježa, juhu od kamena ili morsko jaje? Niste? Niste jedini, jer su se Ivana i Dudi jednako iznenadili jelima koje su probali u Noštromu

Nakon igranja picigina na Bačvicama i istraživanja Poljuda, došao je trenutak da se Ivana i Dudi počaste večerom. Tom su se prilikom zaputili u poznati i hvaljeni splitski restoran "Noštromo" u kojemu su kušali nevjerojatne delicije.

POGLEDAJTE VIDEO: Duo uživa u čudesnim morskim delicijama

Vlasnik restorana, ali ujedno i šef kuhinje, Zlatko Marinović dobitnik je bronce na svjetskom kuharskom prvenstvu u Luksemburgu 2010. godine, ali ima gomilu drugih priznanja i odlikovanja s različitih natjecanja.

Jela poput morskog jajeta, juhe od kamena, "morskog cvita" i "vlasulje po starinski" svjetski su poznata jela i zaštitni znaci, ne samo restorana "Noštromo" i Zlatka Marinovića, već i cijelog Splita.

Ivana i Dudi uživali su u dobroj hrani, prikladnom vinu i ugodnom razgovoru sa kuharom svjetskog glasa, baš kakva je i hrvatska tradicionalna kuhinja.

Najčitaniji članci