To je to što me zanima!

Kuharica Raquel sprema Ivanu samo delicije: 'Iznenađen sam'

Bračni par Rakitić se sa svojim kćerkama sklonio u kućnu izolaciju, kako struka i nalaže. Ako vjerujete da ljubav zaista ide kroz želudac onda idilu Rakitića nije teško zamisliti.
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić (32) i njegova supruga Raquel (30) u karanteni se natječu u kulinarskim dvobojima, a ovog tjedna na rasporedu su, čini se, morske delicije. Chef se prije nekoliko dana pohvalio svojim brancinom u soli, a red je došao i na Raquel.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Svakog dana me sve više iznenađuješ - napisao je Raketa u objavi uz koju je vidno oduševljen jelom komplimentirao suprugine kulinarske vještine. 

U pauzi od utakmica i svih drugih događanja zbog aktualne pandemije COVID-19 virusa, koji je u Španjolskoj ozbiljno narušio zdravstveni sustav, par se sa svojim kćerkama sklonio u kućnu izolaciju, kako struka i nalaže. Ako vjerujete da ljubav zaista ide kroz želudac onda idilu Rakitića nije teško zamisliti.

KULINARSKA NEDJELJA 'Chef' Raketa ribom oduševio Raquel: Ma ti si pravi umjetnik

- Imaš sve što treba imati moj pravi muškarac, dobro srce, najbolji si otac na svijetu i još umjetnik u kuhinji, ne možeš biti ljepši, volim te - poručila je Raquel Ivanu za ručkom. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dccro 22.04.2020.

    njega jedinog ne pratim od vatrenih, takva papuča koja nema nijednu objavu na Hrvatskom osim kad reklamira domaćicu

  • netko iz 2 mase 22.04.2020.

    unovči ona nju ni kriva ni dužna

  • hazari 22.04.2020.

    Evo naše domaćice

Komentiraj...
Vidi sve komentare