To je to što me zanima!

Kukočeva žena o početku veze: Bilo je to 80-ih, u srednjoj školi

Mojoj supruzi, srednjoškolskoj ljubavi, znamo se jako dugo, bila si sa mnom od početka, u svim usponima i padovima, sve smo prošli zajedno. Volim te, zahvalio joj je Toni u rujnu
Vidi originalni članak

Renata Kukoč, supruga Tonija Kukoča (53), legendarnog splitskog košarkaša, trostrukog osvajača NBA prstena i trostrukog osvajača Eurolige, koji je 'ušao' u Kuću slavnih, ispričala je kako je izgledao njihov prvi susret.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo je to osamdeset i neke u srednjoj školi, u Hrvatskoj. Bila sam s prijateljicom i rekla joj: Sjećaš se onog visokog dečka, slijedi ga! Cijeli bi razred došao gledati utakmicu, a on bi mi rekao: 'Svi su bili tamo osim tebe.' Mene to nije baš toliko zanimalo - ispričala je Renata.

Par se vjenčao 1992., a godinu dana kasnije preselili su se u Ameriku. Imaju dvoje djece, sina Marina (27) i kćer Stelu (23).

- Najveća hvala ide mojim roditeljima, ocu Anti, majki Radojki i sestri Sandri, za velike žrtve i stalnu ljubav i podršku. Mojoj djeci, sinu Marinu i kćeri Steli, volim vas i ponosan sam na vas. Mojoj supruzi, srednjoškolskoj ljubavi, znamo se jako dugo, bila si sa mnom od početka, u svim usponima i padovima, sve smo prošli zajedno. Volim te - rekao je Kukoč u rujnu na ceremoniji povodom ulaska u Košarkašku kuću slavnih, a supruga mu je iz publike poslala poljubac.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • japanokinezjapano 01.11.2021.

    I njoj je upala žlica ili kašika u veliku teglu meda. Znam Toni jednostavno nije imao vremena osvrnut se i samo vidjeti nešto bolje.

  • 01.11.2021.

    sjećam se osamdesetih. vjerojatno najljepše godine unazad ne pamtim koliko dugo. jooj.. nostalgija! kako vrijeme prolazi jako brzo

Komentiraj...
Vidi sve komentare