To je to što me zanima!

Kylie je izgradila vilu svojim psima: 'Je li za iznajmljivanje?'

Iznutra ju je opremila grijanjem i klimatizacijom, dok izvana ima bijelu ogradu i mini trijem. Izgleda dovoljno veliko da u nju stanu i ljudi, a ne njezini mali psi, piše 'The Independent'
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kylie Jenner (20) svojim je obožavateljima na društvenim mrežama pokazala kuću koju je po mjeri dala izgraditi za svoje pse i, kako kaže 'The Independent', ljepša je od mnogih apartmana.

Kylie je, iako radovi još nisu završeni, pokazala obilazak kuće. Iznutra ju je opremila grijanjem i klimatizacijom, dok izvana ima bijelu ogradu i mini trijem. Izgleda dovoljno veliko da u nju stanu i ljudi, a ne njezini mali psi. 

Imena koje je dala psima su Norman i Bambi. Međutim, to nisu jedini ljubimci koje Jenner ima, ali su jedini koje redovito pokazuje fanovima. Kylie ima još štence, piliće i zeca, prenosi magazin People. Sveukupno ima devet životinja. 

Jennerica je objavila video da pokaže kako trenutno izgleda 'kućica' u kojoj će njezini psi boraviti kada radovi dođu kraju. Kao i na svaki njezin pokret, komentari su se i na ovo nizali. 

SPOJILA NESPOJIVO Kylie Jenner izašla u tajicama i grudnjaku: 'Kao da ima pelene'

- Je li kuća tvojih pasa za iznajmljivanje? Tražim si mjesto - napisao je jedan fan putem Twittera, dok se drugi nadovezao i upitao se  zašto je ta kuća ljepša od njegove. 

- Ova kuća je veća od moje sobe - komentirao je jedan pratitelj ispod videa. 

Inače, Kylie nije jedina koja je izgradila veliku kuću svojim životinjama. Paris Hilton (37) je na kuću svojih pasa potrošila nekoliko milijuna dolara. 

VIDI OVO! WTF: Ovo su najčudnije slike na internetu!

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kobajagi10 07.07.2018.

    Prošo bi kroz nju ko krava kroz kukuruz

  • _Varešak_ 06.07.2018.

    Tko masti ima i jaja maže.

  • 06.07.2018.

    I ona bi bila slatka u takvoj kućici s psećom ogrlicom oko vrata

Komentiraj...
Vidi sve komentare