To je to što me zanima!

Kylie Minogue i Iggy Pop su snimili božićnu pjesmu

Okrojeli će žestoki rocker s australskom super zvijezdom otpjevati pjesmu 'Christmas Wrapping'. A nije to jedino gostovanje na prvom blagdanskom albumu
Vidi originalni članak

Da, da, dogodilo se i to. Naime, Kylie Minogue (47) u studenom će objaviti svoj prvi Božićni album, a jednu će pjesmu otpjevati s Iggy Popom. Okrojeli će žestoki rocker s australskom super zvijezdom otpjevati pjesmu ‘Christmas Wrapping’. A nije to jedino gostovanje na njezinom prvom blagdanskom albumu. 

Pjesmu ‘Only you’ otpjevat će s Jamesom Cordenom, dok će se na poznatoj božićnoj pjesmi ‘Santa Claus Is Coming To Town’, čuti i glas legendarnog Franka Sinatre. Podsjetimo, Kylie se prvi puta pojavila kao glumica u popularnoj seriji ‘Neighbours’, koja joj je u Australiji i Velikoj Britaniji donijela ogromnu popularnost. 

Prvi je album objavila 1988., do danas je prodala 80-ak milijuna primjeraka albuma. Dok je 2005. bila na turneji, dijagnosticiran joj je karcinom dojke. Bila je na liječenju i na iznenađenje mnogih, nastavila turneju. Neki od njezinih najvećih hitova su ‘Especially For You’, Spinning Around’, ‘Can’t Get You Out of My Head’, ‘All The Lovers’ i mnogi drugi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mali zeleni prigorec 04.10.2015.

    Mogli ste onda i Iggy Popu napisati godine (68).

  • dazoh 04.10.2015.

    Zašto rubrika ima naslov domaće zvijezde ?

  • buckalica 666 04.10.2015.

    dobra mi je onaaaa...bez silikona i skandala...karijera koja traje...its ok:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare