To je to što me zanima!

Lagali su Angelini Jolie i Bradu Pittu da sam umrla

Biološka majka male Etiopljanke Zahare, tvrdi kako je Agencija za posvojenje Angelinu i Brada dovela u zabludu. Želi da Zahara zna da je živa
Vidi originalni članak

Međunarodna Agencija za posvajanje sve je uvjeravala da sam umrla od side. Pokušali su sve zataškati. Čovjek koji je i doveo Zaharu u sirotište u Adis Ababi, znao je da sam živa. Pokušao me ušutkati na sve moguće načine - ispričala je Mentewab Dawit Lebiso (24), biološka majka posvojene kćeri Brada Pitta (43) i Angeline Jolie (32). U razgovoru za Daily Mail, Mentewab je detaljno ispričala svoju tužnu priču.
Za sve krivi stanovitog Girma Degua koji je odveo Zaharu (2). Tvrdi da se on samo trebao pobrinuti da Yemsrach, kako je ona nazvala Zaharu, ozdravi.
- Obećao je da će za pet mjeseci dovesti natrag. Rekao je i da će mi slati slike. Kasnije je došao i rekao da je Yemsrach usvojena - ispričala je mlada Etipljanka.
- Kada sam ga pitala zašto je lagao da sam umrla, nije ni pokušao zanijekati to. Prijetio mi je da ako nastavim pričati s novinarima da će moja sestra završiti u zatvoru - rekla je Mentewab.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • spirit lamp 25.11.2007.

    a dobaaar bi joj bio zivot u Etiopiji. mati nekakva ofucana prostituta s aidsom, koja je pobjegla ostavivsi vlasitu bebu da umre. Pa zar je to majka. Treba nju u zatvor. Da Angie nije bogata, ne bi Zaharina mati ni pitala za svoje dijete.

  • entoni 25.11.2007.

    Ako je poštena Angelina Jolie vratit če malenu majci ! Ti drobiš gluposti johndoe ništa ne može zamjeniti majčinu ljubav, dojenje rast i razvoj djeteta uz majku i ako ima oca i njega ! Matrijalno bogatstvu nije važno za sretno djetinjstvo niti za sreću ! Bogat je potpuno zdrav čovijek ! Odlično je to napisala bbatinov, pa si pročitaj ! Bogati sve kupuju pa i na žalost dijecu !Šta misliš iz kojeg su razloga Višnjići kupili dijete da im štiti brak od biološke kčeri, van braka muškog partnera !

  • bbatinov 25.11.2007.

    Meni ova priča izgleda poprilično istinita i jako tužna. Ne znam zašto svi kad vide siromašnu dijecu misle da bi im bilo bolje da ih roditelji daju na usvojenje nekoj bogatoj obitelji.Pa nijednom dijetetu ne može biti bolje s nekim drugim osim s roditeljima (tu ne ubrajam poremećene osobe koje zlostavljaju obitelj). Zašto nitko od svih koji \"kao\" žele pomoći ne pomognu cijeloj obitelji da se izvuče iz siromaštva,a ne jedino što im nude kao pomoć je to da im uzmu dijecu i daju ih na usvojenje bogatašima.Svi govore o boljem životu u novim obiteljima, a ja se pitam šta je to bolji život? Imati robu s potpisom, računalo,tv i sl.Pa to su sve materijalne stvari koje nemaju i nikada neće imati vrijednost kao istinska roditeljska ljubav, a bogataši su se počeli previše bahato ponašati jer im više ništa nije zanimljivo za kupovinu pa su prešli na dijecu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare