To je to što me zanima!

Lana i Tamara vježbaju trbušni ples uz pljeskavice i kajmak

Pjevačica ustrajano radi na tome da si 'poveća škembu' te priznaje da joj dobro ide i ne pada joj teško. S voditeljicom Tamarom između treninga jede pljeskavice
Vidi originalni članak

Bila sam samo jednom na satu trbušnog plesa u Londonu prije osam godina, ali toliko mi se svidjelo da sam si kupila DVD, rekla je pjevačica Lana Jurčević (31).

Zajedno s voditeljicom Tamarom Loos (28) uvježbava ovotjedni zadatak trbušnog plesa.

- Tamara i ja jedemo pljeskavice s kajmakom da si stvorimo ‘dodatnu opremu’ za subotu, ali na mene se bolje prima - rekla je pjevačica. Voditeljica Tamara oduševljena je zadatkom plesa.

- Kažu da mi ide dobro s obzirom na to da nisam nikad ništa plesala, pa čak ni vani. Baš mi je to izazov - kaže voditeljica i otkriva kako će Novu godinu sigurno provesti doma s obitelji.

- Svugdje su me zvali, ali meni je u cilju da se konačno naspavam. Možda odem na nekakav tulum samo do ponoći gdje će biti dosadno pa otići doma na spavanje - kaže Tamara, a Lana dodaje kako će vjerojatno i ove godine imati novogodišnji nastup.

- Sigurno će biti radno. A do tada vježbamo trbušni ples. Skroz nam je opušteno. Mentorica Tanja je super, kao i cure s kojima vježbamo - kaže Lana. 

Brojni čitatelji 24sata poslali su nam e-mail kako bi osvojili ulaznice za TV studio iz kojeg se uživo emitira HTV-ov show 'Ja to mogu', a sretne ruke bili su petero čitatelja: Ivo Marić, Anamarija Pavlović, Ivan Kujundžić, Nikola Novosel i Matea Pavičić.


Idi na 24sata

Komentari 3

  • BartB 01.01.2016.

    za sto mi plaćamo pretplatu , još jedan show kojeg nitko ne prati !

  • Dario Buden Dubec 31.12.2015.

    Ovaj opet Laninu sisu sisa

  • Almighty 31.12.2015.

    Povećam joj ja škembu kad kažeš keks.

Komentiraj...
Vidi sve komentare