To je to što me zanima!

Lana Jurčević i Filip Kratofil su proslavili četvrtu godišnjicu veze na neuobičajen način

Lana i Filip u vezi su četiri godine, no o detaljima njihovog odnosa se zna vrlo malo. Pjevačica je tijekom veze pokrenula i vlastiti biznis, a dečko joj je u svemu velika podrška.
Vidi originalni članak

Lana Jurčević (36) i Filip Kratofil zajedno su od 2017. godine, a četvrtu su godišnjicu proslavili na neuobičajeni način.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Na autoputu, u koloni od četiri kilometra. Kad smo se jedva domogli prve benzinske pumpe da nešto pojedemo i popijemo, to nam je bilo kao da smo osvojili jackpot - našalila se pjevačica. Lana rijetko objavljuje njihove zajedničke fotografije, a nedavno je odlučila pratitelje pustiti u svoju privatnu vezu pa je uz njihovu novu fotografiju napisala emotivan opis.

- Preživjeli smo i četvrtu godinu. Tako si se u trenutku najvećeg kaosa pojavio ti.

Lana kaže kako njezin dečko u svim njezinim izdanjima nađe za nju kompliment, a zajedno su i u poslovnim pothvatima za njezinu kozmetičku liniju La PIEL. Ispričala nam je da ovoliki uspjeh nije očekivala.

- Ni u ludilu! Pojma nisam imala, uvijek sam jako kritična prema sebi, uvijek imam sto upitnika iznad glave i nisam od onih koji misle da su ‘bogom dani’ i da im sve ide od ruke. Ali sam se milijun puta uvjerila da kad radiš nešto s jako, jako puno ljubavi i truda, da se to negdje zapisuje, a onda i vraća. La PIEL je nadmašio sve moje želje i očekivanja. I evo nas u hali, pakiramo svi jer je ‘ludnica’, imamo summer sale, a poslije jurim na probu s bendom, jer imamo koncert za par dana u Zagrebu - ispričala je pjevačica. Lanina karijera razvila se u neočekivanim smjerovima, a tvrdi da je ljubav prema poslu najvažnija.

'HVALA TI ZA SVE?' Lana Jurčević: 'Došla sam u fazu u kojoj sam postala zahvalna ljudima koji su me povrijedili...'

- Svim mladim poduzetnicama bih savjetovala da ne čekaju, ne kalkuliraju previše, da odaberu ono u što vjeruju i za čime im srce titra. Ne kaže se uzalud: ‘Nađi posao koji voliš i nećeš morati raditi nijedan dan u životu’. Da imaju fokus, cilj i da su spremne biti uporne i vrijedne - rekla je inspirirana Lana.     

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S LANOM JURČEVIĆ

Idi na 24sata

Komentari 46

  • StjepanValjak 24.08.2021.

    Kakav Klorofil?

  • Iveco 13 24.08.2021.

    Sta je vidla u njemu..

  • Amg 24.08.2021.

    jel se i dalje ložiš na klince Lanice?

Komentiraj...
Vidi sve komentare