To je to što me zanima!

Lana Jurčević pokazala dečka s kojim je već četiri godine: Šetali su i držali se za ruke u Istanbulu

Bilo je lijepo malo pobjeći. Iako je i u Istanbulu bio miks ugodno s korisnim, bilo je lijepo promijeniti lokaciju malo, napisala je naša pjevačica na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Pjevačica Lana Jurčević (37) već nekoliko dana boravi u Istanbulu, a sada je pokazala kako joj društvo tamo pravi dečko.

Objavila je pjevačica tako nekoliko fotografija i videa. U jednoj od objava pokazala je svog dečka Filipa Kratofila, s kojim je u vezi četiri godine.

Par je šetao gradom držeći se za ruke, a ovakve prizore nemamo priliku često vidjeti.

- Bilo je lijepo malo pobjeći. Iako je i u Istanbulu bio miks ugodno s korisnim, bilo je lijepo promijeniti lokaciju malo. Ja kao najveći fan čajeva i samo čajeva, popila sam svoju prvu kavu u životu! Svaki dan su me u hotelu dočekali s nečim da nisam mogla vjerovati. Em torta s mojom slikom (a nije mi ni rođendan), em buketi, stalno nešto… - otkrila je pjevačica u jednoj od objava.

SVESTRANA PJEVAČICA Evo kako se Lana Jurčević kroz godine mijenjala: 'Ma predivna si. Nikad nisi bolje izgledala'

Pjevačica je posjetila i restoran Nusreta Gökçea, poznatijeg kao Salt Bae.

- Iako sam s mesom zadnjih godina sve više na 'vi', ne možeš doći u Istanbul i preskočiti Nusreta. Ljudi čekaju u redovima ispred restorana, konobara ima - ne zna im se broj - napisala je Lana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

Naša pjevačica, nedavno je otkrila zašto još nije spremna postati majka.

- Što sam starija sam svjesnija da postoji dobar razlog zašto nisam do sada imala dijete... da je moja podsvijest možda to negdje blokirala i odugovlačila... za mene je toliko velika stvar, s toliko odgovornosti, toliko pretpripreme... želim biti najbolja verzija sebe, želim u smeće baciti svoj ego, očekivanja, doživljavanje tog bića kao projekta kao što to nažalost mnogi rade... ne želim projektirati svoje ambicije, želje, neispunjene stvari, nego njegovati njegovu autentičnost, pomoći mu u njegovom putu. Uglavnom, jako dugačka i duboka tema koja me oduvijek jako zanimala... - napisala je Jurčević.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Bože Dragi 24.10.2022.

    Taj je bez para, digao je kredit za put u Istambul

  • VLADEK72 20.10.2022.

    Da li se sjećaš koji ti je taj po redu ?

  • Rara Avis_1 19.10.2022.

    Lijepo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare