To je to što me zanima!

Lana Jurčević priznala što žene privlači kod muškaraca: 'Ne gledamo auto i sat na ruci...'

Platforme koje imam uvijek ću koristiti za to da pomognem da se netko osjeća bolje, da nekog zabavim, nasmijem.. ili ohrabrim, nedavno je izjavila pjevačica
Vidi originalni članak

Pjevačica Lana Jurčević (36) ovih dana privlači pažnju zbog nekoliko nakupljenih kila i pokazivanja srednjeg prsta hejterima, a s ovom izjavom oduševila je i mušku i žensku stranu obožavatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Koliko god vi mislili da žene gledaju koji auto vozite i kakav sat na ruci imate, najprivlačniji je onaj koji zna održati svoju riječ i obećanje -  napisala je Lana.

Njezinu objavu je ubrzo lajkalo više od šest tisuća ljudi, s preko 400 napisanih komentara, u kojima se ne slažu svi s pjevačicom.

DAMSKI I BEZ SREDNJEG PRSTA Lana uzvratila Ciganoviću nakon oštrog sukoba: 'Ja nisam tu da drugima nabijam komplekse...'

- Ali prvo mora imati auto i dobar sat ili što god da ga primijetite - poručio je jedan korisnik, na što mu Lana nije ostala dužna.

- Ja sam si i ‘auto i sat i stan’ stvorila sama, tako da mi ne treba tuđe...Ako ima i on - super, onda smo jednaki, ako ne - stvorit ćemo zajedno…Jel vi prije primijetite sređenu, zgodnu ženu? Ono što se prvo primijeti je skroz ljudski, ali je površno i nije održivo samo kao takvo - odgovorila je Lana.

Lana je zadnje četiri godine u vezi s Filipom Kratofilom, kojeg čuva od javnosti kao zmija noge. Nedavno je objavila fotografiju na kojoj su se mogle vidjeti  samo njihove sjene uz detalj Laninog srednjeg prsta upućenog hejterima zbog komentara o njezinoj kilaži.

- Platforme koje imam uvijek ću koristiti za to da pomognem da se netko osjeća bolje, da nekog zabavim, nasmijem.. ili ohrabrim.  Nisam tu da nekom nabijam komplekse, već obrnuto, tu sam jer ste mi vi dali to povjerenje, jer me pratite i slušate sve ove godine… itekako to trebam opravdati. Hvala vam - nedavno je izjavila pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • s manistre se vidi šalša 25.06.2021.

    Ostala u sjecanju po neuspjesnom ulasku u reproduktivni program poznate posrnule obitelji iz zmijavaca,ti ne gledas bas,doduse nakon sto su ti sve pokupovali mozda i ne gledas,odi kopaj krumpire s onom smezuranom babom

  • Čeljo Brtika 23.06.2021.

    Pa eto i sama je rekla da je auto, sat i stan sama stekla. Zato njoj to nije bitno. A ostalim ženskama je najbitnije udati se za onoga koji to ima i da one ne pomaknu prstom.

  • OBJEKTIVNIopettu 23.06.2021.

    I skuci sebi u usta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare