To je to što me zanima!

Lana Jurčević: 'Svuda sam se malo 'upufastila', svuda, i baš se nekako dobro osjećam tako'

Iskreno, smiješno mi je komentirati 4, 5 kila. Meni bi bilo draže da sam tu sjela s 15 kila više pa da imam konkretno o tome reći, da kažem - žene nemojte se brinuti, ne dajte da vas netko kritizira, kaže Lana
Vidi originalni članak

Lana Jurčević (36) odlučila je odbaciti laž i upravo zbog toga oko sebe skupila vojsku stvarnih žena koje ne žele koristiti filtere. Nova kampanja njezina brenda prirodne kozmetike samo što nije izašla, a modeli za nju stvarne su žene. One koje Lana posljednjih godinu dana okuplja pod sloganom ''stvarna ja''. O svemu tome pričala je u In Magazinu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da, treba biti zdrav, brinuti se o svojem tijelu, ali na kraju krajeva što žene prolaze i tijekom trudnoće, i hormonalne promjene, i stresove koji na nas utječu fizički - rekla je Lana.

Nedavno je otkrila da se to događa i njoj.  Prvo fotografijom na kojoj pokazuje celulit, a zatim i videom na Instagramu u kojem je, između ostalog, pokazala srednji prst zluradim komentarima.

- E, pa tu je fakat krenula ogromna lavina, više od dva milijuna pregleda na tom videu. Ja sam valjda tisuće i tisuće poruka dobivala od žena, što starijih, što mlađih. To je bila moja poanta - poslati ženama poruku: 'Nemojte se zamarati, ne dajte da vas netko stavi u kalup, mi smo upravo to – nesavršene' - objasnila je Lana.

Time je stala na čelo hrvatskog body positivity pokreta. Lažno 'savršenstvo' na društvenim mrežama dojadilo je mnogima, pa su žene počele dizati glas protiv nametnutih standarda ljepote.

'ŠTO JE SAVRŠENO?' Lana Jurčević: Htjela sam razbiti tabue i standarde o 'savršenim' tijelima, želim pomoći ženama

- To mi je na neki način bila potvrda da je najljepše biti iskren i onakav kakav jesi. Prikazati se točno onakav kakav jesi, a ne da smo stalno opterećeni fotošopom, retušom, milijardom aplikacija - rekla je Lana i dodala: - Svuda sam se malo 'upufastila', svuda, i baš se nekako dobro osjećam. Iskreno, smiješno mi je komentirati 4, 5 kila. Meni bi bilo draže da sam tu sjela s 15 kila više pa da imam konkretno o tome reći, da kažem - žene nemojte se brinuti, ne dajte da vas netko kritizira - kaže Lana.

VRUĆE LJETO Lana Jurčević obukla prozirne hlače i oduševila obožavatelje: 'Spavaš li mirno Ciganoviću?'

Njezin dečko, Filip Kratofil, nije škrt na komplimentima. 

- Na njemu hvala Bogu, da pokucam u drvo, u svim fazama. On uvijek nađe kompliment, i u mojim lošim danima, i u boljima. To je isto dosta važno - kaže Lana. 

Lana i Filip nisu zajedno samo u ljubavi već i u poslu. Iza linije njezine prirodne kozmetike stoje zajedno, no uspijevaju odvojiti privatno od poslovnog. 

- Ja mislim da je najveći izazov kako odvojiti te dvije stvari, to se jednostavno jako miješa i super je pitanje. Zapravo pokušavam naći točan odgovor -  je Lana i dodaje: - To je intenzivna komunikacija cijeli dan. Kod nas nema pet dana je tiši ton pa ovo, toga kod nas nema. Evo, sad će biti četiri godine, a mi nismo imali svađu niti jedan problem, ne znam kako je to moguće. Kad ljudi imaju slične vrijednosti i sličnu energiju, stvarno je moguće imati odnos u kojem nema drame, u kojem nisi u stresu. 

POGLEDAJTE NOVU SEZONU ZVIJEZDE VRIŠTE:

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 21.07.2021.

    Nasa najljepsa pjevacica

  • Analno uzgajanje krumpira 21.07.2021.

    Jao jao dobila koji kilogram Isusek Bože ovo je totalna apokalipsa zdravog razuma.

  • noobcamper 20.07.2021.

    Jel ovo ona napravila 30 profila pa svaki put ista prica. Smijesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare