To je to što me zanima!

Lana Klingor i kći imaju korona virus: 'Za sve je samo pitanje vremena. Dobro smo se držale'

Ovo moje malo čudo je bilo presretno što je i ona pozitivna, samo da može biti uz mamu. I tako nas dvije ležimo, mazimo se, pričamo, skidamo temperaturu, našalila se Lana u objavi
Vidi originalni članak

Bivša pjevačica grupe ET Lana Klingor Mihić (41) objavila je na Instagramu da su ona i kćer Marla zaražene korona virusom.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Valjda smo morale pobrat COVID, kad tad za sve nas je samo pitanje vremena. Dosta dobro smo se držale, pa eto i unatoč 2 doze cjepiva - napisala je Lana.

Uz fotografiju iz kreveta pokazala je da jede šipak, banane, ananas i jabuke kako bi unijela što više vitamina u organizam.

- Ovo moje malo čudo je bilo presretno što je i ona pozitivna, samo da može biti uz mamu. I tako nas dvije ležimo, mazimo se, pričamo, skidamo temperaturu i imamo najbolji Room servise - Ante Mihića - našalila se Lana.

 

- Najsmješnija u cijeloj ovoj priči je Mika, koja tu i tamo uđe u sobu (da pita jel hoćemo šećera na šipak), al' uđe ko da imamo kugu - opisala je i poručila pratiteljima da se čuvaju.

Mnogi su joj poželjeli brz oporavak, a neki su se našalili da joj je ovaj virus poput godišnjeg jer može uživati s kćeri dok ju suprug čuva.

NIJE IM OSTALA DUŽNA Severinu su zbog torbice napali antivakseri na Instagramu, a ona ih ismijala u komentarima

- Ozdravite brzo cure - poručila im je voditeljica Josipa Pavičić, dok su im dizajnerica Ljupka Gojić Mikić i Matea Ibanez, supruga nogometaša Luisa Ibaneza, u komentarima ostavile emotikone srca. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ŠefCjevara 06.01.2022.

    Rado bi je taslačijo

  • Brufen 05.01.2022.

    Počivale u miru. Pamtit ćemo ih

Komentiraj...
Vidi sve komentare