Show

Komentari 86

Severinu su zbog torbice napali antivakseri na Instagramu, a ona ih ismijala u komentarima

Severinu su zbog torbice napali antivakseri na Instagramu, a ona ih ismijala u komentarima

Severina je na svom Instagram profilu objavila novu outfit koji je uključivao torbicu s natpisom 'vaccinated' čime je pjevačica poručila da se cijepila protiv korone, što je neke njezine pratitelje naljutilo

Pjevačica Severina Vučković (49) u novu je modnu kombinaciju ukomponirala torbicu sa zanimljivim natpisom, koja je pokrenula lavinu komentara ispod njezine nove fotografije na Instagramu. Naime, na torbici kao dio dizajna piše 'vaccinated, and ready to mingle' čime je poručila da je cijepljena i spremna za druženje. Severina je na komentare antivaksera odbrusila:

- Covid ne postoji, Zemlja je ravna ploča, internet ne postoji te ni ovo naše dopisivanje nije stvarno jer je sve osmislio Bill Gates… Pametnom dosta, a vi ste pametni - napisala je Severina kao odgovor, a uz torbicu je iskombinirala bijelu majicu s natpisom i crvene metalik hlače.

POGLEDAJTE VIDEO:

Neki od pratitelja napali su ju raznim teorijama zavjere:

- Ovo mi je zbilja odvratno, trebala bi promovirati samo svoju glazbu, a ne medicinske tretmane za koje ti nisi ekspert. Koliko su te platili da promoviraš cjepivo?! - napisala joj je jedna od pratiteljica, a drugi je svoje mišljenje izrazio kroz šalu:

- Super! Puno je bolje cijepiti torbicu nego sebe! - na što mu je Severina odgovorila 'Ja sam za cijepljenje torbica' i oduševila ostale pratitelje. 

Iako neki nisu bili zadovoljni, većina ih je pohvalila Severinin 'outfit' i torbicu, koja je poželjan modni dodatak među cijepljenima.

- Predobro izgledaš, kraljice, a torbica ti je savršena. Želim i ja jednu! - napisala joj je jedna od pratiteljica.

storyeditor/2021-12-09/264794262_144404207942272_4336147041923486083_n.jpg

Najčitaniji članci