To je to što me zanima!

Lana pokazala celulit pa zamalo zaplakala: 'Hvala na podršci...'

Svoj fizički izgled je, kaže Lana, stavila na sporedno mjesto i prioritete je dala nekim drugim stvarima u životu. Više se posvetila poslu, stvaranju i kreativnosti, nego ‘peglanju’ nedostataka. Zahvalna je svima na podršci
Vidi originalni članak

Pjevačica Lana Jurčević (35) oglasila se nedavno na Instagramu i posvetila video svim ženama. Poručila je kako se ne trebaju stidjeti svojih nesavršenosti i naposljetku podijelila fotografiju u kupaćem kostimu. Pokazala je kako i ona ima celulit i dodala kako se sa svim nesavršenostima treba osjećati dobro. 

POGLEDAJTE VIDEO: Lana govori o svojoj karijeri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No vjerojatno nije očekivala toliko pozitivnih reakcija. Njezine pratiteljice u komentarima su je podržale. U znak zahvalnosti snimila je video u kojem je gotovo pustila suzu. Naglasila je kako se snimila u prirodnom izdanju, raščupane kose i bez imalo šminke. 

- Hvala vam na podršci. Zahvalna sam što imam ovu poziciju i mogućnost da na ovaj način pričam s vama i da zajedno pomičemo kamenčić po kamenčić - poručila je Lana. 

Pratiteljice su joj poručile kako njezin izraz lica sve govori te kako je pokazala da je jako emotivna.

- Ti si lijepa mlada žena, bez sjaja i šminke si prava ljepotica. Imaš našu podršku. Nema svatko zrelosti, hrabrosti i snage za ovakvu iskrenost - pisale su joj u komentarima. 

Svoj fizički izgled je, kaže Lana, stavila na sporedno mjesto i prioritete je dala nekim drugim stvarima u životu. Više se posvetila poslu, stvaranju i kreativnosti, nego ‘peglanju’ nedostataka.

PONOSNA NA NESAVRŠENOSTI Lani prekipjelo: Uprasila sam se i imam hrpu celulita, briga me

- Neke od nas cijeli život pate da dosegnu slike sa Instagrama, iz časopisa... a neke su već dio tog svijeta i ako slučajno nisi takav kakav se očekuje da budeš, ‘savršen’, opet nije dobro - pojasnila je. Dodala je i kako su ovo vremena u kojima se trebamo podržavati, pogotovo žena ženu.

 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • scoo_1 07.08.2020.

    jel to sada pala cijena ?

  • 07.08.2020.

    Ma ti si meni dobra oduvijek i mozes ga hebat....

  • Krušo Hagur 06.08.2020.

    Ona stvarno ima zbog čega plakati! Život joj je težak, Kopa po smeću svaki dan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare