To je to što me zanima!

Lančani sudar: Tracy Morgan je u bolnici u kritičnom stanju

Komičar i glumac poznat po ulozi u seriji 'Televizijska posla' bori se za život, donosi CNN. Vozilo u kojem se vozio sudarilo se s dva šlepera i SUV-om te se prevrnulo
Vidi originalni članak

Autobus-limuzina u kojem se Tracy Morgan (45) vozio s još šestero ljudi bio je u lančanom sudaru. Nakon nesreće koja se dogodila u subotu oko 1 sat iza ponoći u okrugu Mercer u New Jerseyu, glumac je završio u bolnici. Zvijezda serije 'Televizijska posla' u kritičnom je stanju, javlja CNN .

- Vozilo u kojem se Tracy vozio nekoliko se puta prevrnulo i ostalo na krovu. U njega se zaletio šleper koji je bio u koloni iza. Još je prerano za davanje zaključaka, istraga je u tijeku - rekao je narednik Gregory Williams iz policije u New Jerseyu.

Zasad je u lančanom sudaru preminula jedna osoba, a čak sedam ih je u bolnici - troje su u kritičnom stanju. Narednik Williams kaže kako ne sumnjaju da je uzrok nesreće bio alkohol, no sve će istražiti. U sudaru su sudjelovala dva šlepera, SUV i Morganova autobus-limuzina te još dva vozila.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kung fu panda 07.06.2014.

    nadam se da će se oporaviti

  • djusta1995 07.06.2014.

    Njega znam iz onog showa "Scare Tactics", za umrijet od smijeha, tamo je voditelj..... Samo nek se izvuče, mlad je još!

  • salter 07.06.2014.

    u zadnjih 2g se naredalo dobrih glumaca ali i pjevača nažalost :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare